מה זה הפרסומת האגרסיבית הזו

מה זה הפרסומת האגרסיבית הזו

שקופצת מול הפרצוף וממלאת את המסך? זה פשוט סדיזם טהור!

עדיין לא נתקלת בפרסומת הענקית

שקופצת מול הפנים באמצע קריאת פוסט? למה כאן? כי זה אמור להטריד כל בלוגר. לפורום משוב אני לא נכנסת.

Bezalel P

New member
אני לא יודע על איזו פרסומת את מדברת.

אם היא עדיין קופצת, פרטי בבקשה באיזו פרסומת מדובר ובאיזה עמוד ראית אותה. יש לציין כי, כידוע, אתר תפוז מתפרנס בין היתר מפרסומות, וזה מה שמאפשר לנו לספק פלטפורמה חינמית. כך שאלא אם יש בעיה יוצאת דופן עם הפרסומת הזאת, אין הרבה שאפשר לעשות בקשר אליה.

מעניין, מאז שכתבתי את זה יש שקט תעשייתי:)

זו פרסומת של יוגורט שהתפרשה על כל המסך והסתירה את הטקסטים. אני מקבלת את הפרסומות כחלק מהחבילה, אבל לא כל פרסומת היא לגיטימית בעיני. תודה על ההתייחסות!

lovlyone1

New member
למה שקט-אצלי היא מופיעה

ואני עם הפיירפוקס. צריך להתקין חוסם פרסומות.

לא תמיד הפרסומת תוכננה להתפרס על כל המסך

זה קשור גם לדפדפן. לי קורה לפעמים שפרסומת מופיעה כמעט על כל המסך ולא יורדת עד שעושים ריענון, ואז היא מופיעה בשטח המקורי שיועד לה, ואפשר לתפקד.

אני עובדת רק עם השועל

כי אני לא מצליחה לראות פוסטים באקספלורר. בכל אופן, לחיצה על ה-X סוגרת את הבפרסומת. ועדיין זו פרסומת פולשנית ומלחיצה.

זו דווקא הייתה אחת שתוכננה לקפוץ על המסך כולו

עם איקס בצד פרסומת לאיזה יוגורט דווקא היו מתכונים שווים אבל אי אפשר היה לקרוא בבלוגיה

דנטל

New member
ואז מקליקים על האיקס וכן אפשר לקרוא בבלוגיה

אני מודה שבאמת נבהלתי כשראיתי את הפרסומת הזו (למרות שהיא יפה והכל, בכל זאת היא מבהילה), אבל לוקח בדיוק שניה להעלים אותה.

אמת.

רק עניתי למישהו שם בשרשור שחשב שדובר על הפאק בפרסומות שיש לפעמים בFF שהפרסומות תופסות חלק גדול של המסך והסברתי שלא לזו הכוונה...

אני לא מתמודדת טוב

עם פרסומות כאלה, הן מערערות אותי נפשית. בכלל לא משנה שאפשר להעלים אותן. פרסומות קופצות מסוכנות לבריאות.

Or Amit

New member
לנבהלים שעובדים עם הFF

(ושעדיין לא מכירים. אם אתם בוחרים לא להשתמש בזה... זה עניין אחר) ממליץ מאד לעבוד עם הflashblock - תוסף (מן הסתם חינמי) של FF https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433 במקום הפרסומת פלאש תופיע לכם האות F אם אתם רוצים להראות את מה שיש במקום של הפלאש (לדוגמה יוטיוב) - לוחצים על הF. משפר את טעינת העמוד ומשחרר מפרסומות מעיקות.

למעלה