מה זה הקוד שצריך להכניס לתגובות?

מה זה הקוד שצריך להכניס לתגובות?

זה רק אצלי או שנהיה טרנד מעצבן חדש? בכל תגובה שכותבים יש קוד מוצג שצריך להקליד. מה????

wranger

New member
לא רק אצלך

ברשומה האחרונה בבלוג הבית יש הסבר: זה נועד להקטין את הבעיה האחרונה בבלוגיה, של הצפת פוסטים בתגובות וסתימת הבלוג.

Your sweet87

New member
הוא לא נותן לי להגיב לגולש

הוא כותב לי "הקלידי את הקוד" אחרי שהקלדתי אותו לפני כתיבת התגובה, ולכן יש באג שמונע מאנשים להגיב. אני מבקשת מכם לנסות לתקן ולאפשר לבעלי הבלוג להגיב לגולשיו ללא קוד לעומת הגולשים שמבקרים אצלי.

seymore butts

New member
הייתי נזהר עם בקשות מסוג זה

לכי תדעי איזה נזק חדש ולא מוכר ייגרם עקב התיקון.

Your sweet87

New member
אני צריכה להגיב לגולשים בחידה!!!

והם צריכים לענות על החידה בתגובות והם ככל הנראה לא מצליחים.

seymore butts

New member
אין יותר אפשרות להגיב.ראי תגובתי ל-tokbek

אני מציע שתבקשי ברשומה בקשה שבמקום להגיב יפנו אלייך במסר ותפרסמי את תגובתם במסגרת הרשומה. כנראה שאין יותר אפשרות להגיב כמו קודם בבלוגים של תפוז.

Your sweet87

New member
תשובה

זה מה שכתבתי בפוסט החידה ובפורום הבלוגיה, שישלחו לי בהודעה אחת את הפתרון ושלא יחכו לתשובה אלא אם ישנם שאלות כלשהן

seymore butts

New member
עצתי הידידותית

תגנזי את הרשומה ותפרסמי אותה מחדש אם וכאשר הבעיה תיפתר.

Your sweet87

New member
לא יכולה סורי

כי אני לא אוכל לפרסמה שוב בגלל: א. אני מתחילה בעוד כמה ימים שנה ב' ואז לא אוכל כמעט לעדכן את הבלוג. ב. נותנת לידידה שלי זמן להשיג צילומים לפוסט מסוים. ג. בעוד 4 יום אני מפרסמת את פתרון החידה בכל מקרה.

lovlyone1

New member
../images/Emo4.gifבבקשה שימו לב לבעיה עם הקודים../images/Emo70.gif

מעבר לסירבול,אני מקלידה -חלק מתקבלים וחלק לא. כך שישנם מגיבים אצלי בבלוג ללא משוב ממני. לטיפולכם.

seymore butts

New member
ישבו חכמי חלם על המדוכה וחשבו

מה הבלוגרים האלה חושבים לעצמם, שמה שהם כותבים באמת ראוי לתגובה ? ולמה שלא נוציא קצת למגיבים את החשק להתחכם ? ניסינו את הפתרון של להפיל את מערכת התגובות ולא לאפשר להגיב בכלל, אבל תמיד אחרי כמה שעות זה איכשהו מסתדר. ניסינו להבריח את הבלוגרים עצמם באמצעות ביטול רבים מהדברים שהם אהבו בבלוגיה כמו ביטול בחירת העורך, הכנסנו את מנגנון ה-hit המרגיז, וטרחנו להשבית אותו מדי פעם למשך ימים ושבועות. הקפדנו להתעלם מכל בקשות ומחאות הבלוגרים, או לחילופין לפזר הבטחות שווא שהדברים יטופלו. שום דבר לא עזר. גורנישט. אז למה לא נכניס תכונה חדשה - להקליד קוד ? למי יישאר עוד כוח בשלב הזה להגיב ?

bigjack

New member
אם הבלוג שלך חלילה היה נחסם בגל ההצפות

אתה חושב שעכשיו שיש פיתרון כלשהו היית מגיב כאן אותו הדבר? לי נראה שלא.. אם הקוד המעצבן הזה יפתור את הבעייה אז אני מוכן לקלל אותו 100 פעמים ביום רק שלא אצטרך לשבת מול צג המחשב ללא אפשרות להיכנס לבלוג שלי
לא מאחל את זה לאף אחד שקצת איכפת לו מהבלוג שלו

seymore butts

New member
מה עם ביטול האופציות של מגיבים לא רשומים ?

זה לא היה פותר את הבעיה ?

suki da yo

New member
Depending on who's problem we're speaking of.

Might have helped the bloggers, but not Tapuz's wish for many hits. I assume that when comments' numbers drop. Tapuz will find another solution. (from work, on a germen only keyboard)

seymore butts

New member
ניחוח הקונספירציה עולה באפי

הייתכן שמי שעומד מאחורי הצפות הבלוגים בתגובות הוא אנשי תפוז עצמם, בעלי התיאבון הבלתי נשלט להרבה "היטים" ?

דנטל

New member
אבל תגובות זה עוד יותר חשוב

גלישה אקטיבית יוצרת הקלקות הרבה יותר מגלישה פאסיבית. לא שאני טוענת שהיטים זו גלישה פאסיבית, אבל לעומת תגובות הייתי מגדירה אותה רק סמי-אקטיבית.

siv30

New member
סימור הבעיה היא לא הקוד

אלא היישום שלו. באמת להקליד עוד 6 ספרות כשכותבים תגובה זו לא בעיה. הבעיה שהיישום מייאש מייאש מייאש. לעזאזל למה כל דבר גם אם הוא טוב צריך לצאת מחורבש? כתבתי על זה גם בפורום תמיכה טכנית, אני חושדת שיש טיימר לקוד הזה וכשעובר איזה פרק זמן אי אפשר להקליד אותו. באופן מצחיק לוקח לי זמן להגיב כי אני חושבת על התגובה ואז יוצא שרוב הפעמים אני צריכה לרפרש כי הוא לא קולט את הקוד.

אבל אתה צודק

אם אין כבר אפשרות להגיב, למה לנו להיכנס מלכתחילה ולקרוא? מבחינתי הקוד זה מנעול ואני לא הולכת יותר להגיב לאף אחד בבלוג בגלל הטירחה המוגזמת הזו.. ואני לא אתפלא אם לא אקבל יותר תגובות בבלוג שלי גם כן.. תפוז, אם אתם קוראים את זה, תנסו פעם אחת להבליג, לא צריך לתקן משהו שפועל בצורה מעולה, הקוד רק הורס, תסתכלו על נענע, תסתכלו על היידפארק, תלמדו מהם, ואולי אחרי 1000 פאקים תשכילו ליצור גם משהו לטובת הגולשים

נסיה 5

New member
זה פשוט מבאס ../images/Emo10.gif

בדרך כלל אני לא מקבלת תגובות בבלוגי הקטן ועד שאני מקבלת פתאום הופה! אין לי אפשרות לעשות אפילו שמחקתי את הקוקיס מי אמר לי עוגיה ולא קיבל עוגית
אם לא ישנו את הגישה הזאת בתפוז אני באמת שוקלת סופית פעם שניה לתמיד לעזוב את הבלוג ולהקים לי בלוג אחר במקום אחר. כי זה נ-מ-א-ס ל-י !!!! כל הטריקים והשיכלולים המיותרים שתפוז עושה. הלו!!!!!!! הלו!!!!!!! הלו!!!!!!! אנשים למעלה תרדו כבר ותקשיבו לכל הבלוגרים ולכל התלונות והתלוניות והמענות והטענות ותבינו, אנחנו לא באים לרעתכם אנחנו רוצים בטובתכם ולא רוצים לעזוב את הבית הזה!!! קדימה תקשיבו לבלוגרים, ולכל הגולשים שבתפוז! תודה רבה.

בכל אופן

מצטערת, הלכתי לאיבוד. הצפת הבלוגיה בתגובות? אני רוצה שאנשים יהיו חופשיים להגיב לי בבלוג בלי לעבור מסכת מיאשת שמורידה להם את החשק. הרי זה בדיוק כמו ההיט. אם הכותבים לא פותחים את הראשון לאף אחד אין חשק לעשות את זה. רשומה שלחצתי את ההיט הראשון יכולה להגיע ל20 היטים לעומת רשומה שלא לחצתי ויש אפס. כאן אתם מנסים ליצור הצקה דומה? באמת, אני לא מבינה את הנסיונות האלו של תפוס ליעל את המערכת על חשבון נוחות בסיסית. גולשים הם עצלנים.מה שלא נוח הם עוזבים! וזה שאני צריכה להקליד קוד כדי להגיב בבלוג שלי עצמי???? מה זה אמור להביע?????

למעלה