אני מבינה...
אני חושבת ששקדים טחונים סתם ככה שמערבבים עם קצפת ופודינג לא יתנו את הטעם העשיר שרוצים מקרם שקדים.
במקרה הזה הייתי כן הולכת על ממרח שקדים מחנות טבע. חמאת שקדים טבעית או ממותקת, לא יודעת מה יש בחנויות האלה. הייתי משלבת כמה כפות של הממרח הזה עם קצפת, לא חושבת שצריך גם אינסטנט פודינג. אם הקרם נראה לך לא מספיק יציב אפשר להוסיף גם קצת אינסטנט פודינג בכל זאת. הייתי מוסיפה גם קצת תמצית שקדים או ליקר אמרטו אם יש לך, כדי לחזק את הטעם של השקדים בקרם.