מה זה השטויות האלה?!

rava1002

New member
מה זה השטויות האלה?!

ראיתם את התוכנית אתמול? אני לא מבין במה בדיוק הצליחו להפליל את המכללה הזו? הצליחו להראות רק שיעור אחד בו המרצה לא לימדה. BIG DEAL !! ככה נוח למדינה לתגמל את העובדים שלה. כל עוד לא יהיו דרישות אקדמיות מהתלמידים לא ישתנה כלום.

מסכימה איתך לגמרי

כבר כתבו פה שהתכנית הזאת מתמחה בפרומואים מפוצצים ובתחקירים ללא בשר וזה כל כך נכון, התחקיר היה תפל ולא מצאו שום דבר. הבעלים של המכללה נראים כמו 2 אנשים שסה"כ רוצים להתפרנס והם לא יכולים כל דקה להכנס לשיעור ולראות אם המרצה מעבירה את החומר או לא. ברור שהתלמידים לא ירצו ללמוד אחרי שהם באים מהעבודה, זה בעיה של המדינה שככה עובד כל הנושא של גמול השתלמות וצריכים לבוא בטענות רק אל המדינה ולא אל החברות האלו. נטפלו דווקא לחברה שבכל האשמה שמצאו הייתה בשיעור אחד שלא לימדו בו... אז???? תיטפלו לפושעים אמיתיים... שומר מסך פשוט גרועים! לאף אחד אין אומץ לעשות פה תחקירים אמיתיים כמו בתכנית "המשמר האזרחי" , התכנית שומר מסך פשוט על הפנים, התחקירים מטומטמים והנושאים עוד יותר מטופשים.

mmeny

New member
לא שטויות ולא נעליים

אני לימדתי פעם בכזה מקום (קצינים בצה"ל,סוהרים,מורות,שוטרים וסתם עוד כל מיני עובדי ציבור). כל הלימוד הוא בולשיט,בכל הכיתות משחקים או קוראים עיתונים או גולשים באינטרנט (וגם המורה). אז על זה לעובדים מגיע תוספת לימודים? זה יותר גרוע מאוניברסיטת לטביה

לא נעליים ,כריות

נושא הגמולים קיים מאותו רעיון ניפלא שלעובדי המדינה לא הייתה השכלה, 2 שוטרים יצאו לתת דוחות האחד כתב והשני הסביר ורצו להעלות את רמת היידע הכללי ולאפשר לאותם הרוצים ללמוד ולהשלים מ10 שנות לימוד ומעלה. אך יושבי הקבינט שכחו שהזמנים השתנו ולרוב עובדי המדינה יש תואר ראשון ואם אין צורך בעבודות ומבחנים אז לשם מה הלימודים? שעורי האשרה .? שיעשו משהו למען הקהילה עזרה לשכבות החלשות . נשים בחופשת לידה באות להשלים שעות גמול עם הילדים . שיפתחו פעוטון.לבי עם המרצה ורצתה שקט תעשייתי וצולמה בזמן סמול תוק בצילומים הכתה נראתה ריקה 2, 3 תלמידים ואיפא האחרים? אז את מי היא תלמד את הקירות? גם אני לימדתי בזמנו בבתי מלון ברחבי הארץ והתלמידים בילו בברכות ולא באולם ההרצאות אז סתם..... אמנון לוי באמת תתחיל לתפוס כרישים ולא עובדי מדינה ורוצים עוד כמה שקלים למשכורת וזו השיטה שאינה נכונה ואם יש פריצה, אז כולם בחגיגה,

למעלה