מה זה ? ולמה זה קורה לי?<

koderius

New member
מה זה ? ולמה זה קורה לי?<

• מה זה בעצם ?ו koderius ו 16:55 | 11/02/06 בן 28 בריא בדרך כלל . כבר חודש שאני סובל מגזים קשים אחרי כל מה שאני אוכל. שמלווים בהרגשה כללית רעה וחוסר יציבות. אוזניים מציקות..וכואבות. ובטן נפוחה. בדיקות דם תקינות. אני מבקר תכופות אצל רופא המשפחה שטוען שזה חרדה. נתן לי אנציפלמד ותרופות נוגדות חרדה. שאמנם מרגיעות ונעימות מאוד... אבל הגזים אחרי כל ארוחה אני יושב בלי הגזמה במשך שעה ופולט מכל החורים ללא הפסק! בנוסף כוסית קטנה של אלכוהול .....ואני מסחורר שעתיים .. לפני חודשיים הייתי מחסל את הבאר ולא היה מזיז לי. חברה שלי כבר לא צוחקת. ורופא המשפחה מסרב לשלוח אותי לגסטרו כי הוא טוען בתוקף שזה מלחץ. הפסיכולוגית שלי שוללת מכל תוקף הפרעת חרדה.!! מה עושים?# לפני כשנה נדבקתי מגיארדיאסיס בטיול במזרח וטופלתי אנטיביוטית ....זה חזר אחרי חודשיים ושוב טופלתי וזה עבר.. האם יכול להיות שזה נשאר? האם יכול להיות שמדובר בקנדידה? ואם כן מה עושים? תודה מראש.

האם סיימת את סבב הבדיקות?

מה זה קנדידה אם לא אוסף של תופעות שביחד יוצרים תמונה שהחליטו החכמים לכנות בשם "קנדידה". זה אינו אומר כלום על מצבך ועל הסיבה שבגללה חלית. הטיפול שקיבלת הוא יריה באפילה למרות שכרגע הוא מסב לך רוגע ונעימות. בגדול אני יכול לומר לך שיתכן ומדובר במצב של גודש פנימי מכל מיני בחינות, יתכן שגם מבחינה מעשית יש קושי בהגשמה עצמית והעשיה הופכת לאויר. או יתכן שקיים חשש שמה כך יקרה. נתתי דוגמא לא מחייבת על איך צריך להסתכל על מחלה. לפני שהגוף מבריא צריך להבין על מצבו של האדם. רק ככה מרפאים מחלות באמת ולא להיפך. מחלה היא אינטלגנציה שיכולה להסביר דברים רבים על האדם הנושא אתה ועל הסיבות שבגללן חלה והריפוי חייב להתייחס ולהכיל זאת.

למעלה