מה זה זה ?

מיטללל

New member
מה זה זה ?

סיימתי היום עם הצבא בשעה 11
והלכתי עם אחת לעזריאלי. יש לציין שאותה אחת יפהפייה. אבל ברמות שאפילו עם המדים היא נראית מצויין. בכל מקרה החבר שלה הצטרף אלינו. והוא... לא יפהפה. אפילו לא חמוד. גם לא מכוער. אבל שמנמן כזה, נמוך ממנה. מה שכן, הוא נחמד. ומצחיק. מאודדדדד. כאילו... נו... איך זה ?

free soul

New member
זה ניקרא התאמה

לא צריך שיפייפיה ברמה של "דוגמנית" תיצא עם דוגמן וההיפך!

HyPeR SoNiC

New member
יפה מאוד

מיטל! מה קרה לך? חשבתי שדיברנו פה מלא פעמים על זה שיופי לא בהכרח קובע...... יותר חשוב האופי........ את בעצמך אמרת שהוא מצחיק ונחמד וכל זה...... כנראה שהם היו ידידים הרבה זמן..... ולאט לאט התקרבו...... חוצמזה שיופי הוא בעיני המתבונן..... לכי תדעי, אולי הוא מוצא חן בעיניה גם מבחינת יופי? הכל עניין של טעם......... תראי, יש גם ערסים שמנים, מכוערים, שעירים ומגעילים שמסתובבים עם בחורות יפהפיות (למרות שהן בד"כ פרחות סתומות)...... אבל לא נראה לי שזה המקרה פה.....

free soul

New member
יש גם מכוערות שהן פרות סתומות.

אבל, מה זה משנה? פרות סתומות מוצאים פרים סתומים..

מיטללל

New member
דוגרי

אני כזו רדודה...
האמת.. אני סתם מחפשת על מה לכתוב בפורום
אני מסכימה איתך שהמראה זה לא הדבר היחידי שחשוב. וגם אף אחד מהבנים שהתאהבתי בהם לא היה דומים לדודי בלסר (באסה) אבל בכל זאת... שראיתי אותו המחשבה הראשונה שלי הייתה.. ->
-> "באמת"?

אני מסכימה עם מה שאמרו

אופי יותר חשוב מיופי... זה שהיא יפייפיה לא אומר שהיא צריכה לחפש לה את היפייוף שיתאים לה... ואני נגיד,כמה שאני חושבת שדודי בלסר מדהים,לא הייתי מסוגלת לצאת איתו <פחח...כאילו שזה היה קורה> כי הייתי מרגישה לא ברמה שלו.

h e n y

New member
ממ../images/Emo11.gif

אני מכירה כאלה...... למשל בן יפיופף שיוצא עם בת מכוערת,זה לא סותר כלום, אולי הוא נמשך אליה
, אולי משהו בה מוצא חן בעיניו...
לכן אני בדעה:"אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו"

מיטללל

New member
האמת

אני מכירה פול זוגות של מישהי יפה ומישו פחות ולא ההפך אבל זה ברור שבנים יותר רדודים מבנות... :)

HyPeR SoNiC

New member
פחחחחחחח

פותחת שרשור כזה ועוד אחרי זה טוענת טענה כזאת?? עכשיו באמת לכלכת

סוזן50020

New member
חח דודי בלסר..פגשתי איתו

ביום הסטודנט, והוא לא היה מדהים כזה כמו בעיתונים. הוא נראה בן אדם רגיל...

תראי-

יוצא לי יותר מידי פעמים לצאת סתם לפאב/בית קפה/מועדון, יושב עם חברים ותמיד, אבל ת-מ-י-ד יש את הזוג שנמרחים אחד על השני בשולחן ליד... אני מסתכל עליה וחושב "למה היא לא דוגמנית?" או משהו כזה, מסובב את הראש אל חבר שלה וחושב "כ%$ מ*&% **& U%&*%% &^%&^%, איך אחת כזאת יוצאת עם יצור כזה? אין לה עניים?" אבל אין מה לעשות- זו דרך העולם כנראה

סוזן50020

New member
כי בחורים חתיכים סנובים מידי!

למשל, הם יבקשו מבחורה מלכת יופי לצאת איתם וישמעו "לא". אז זה יהרוס אותם לחלוטין ויחשבו "אז כנראה שאני לא יפה.." לכן הם לוקחים סיכונים, ואילו מכוערים לא מפחדים מכלום ויש להם אומץ לגשת לבחורה ולבקש ממנה לצאת איתו הרי אין לו מה להפסיד....

נו... התאוריה מ"חכמת הביגלה".....

איך גברים מכוערים יוצאים עם נשים יפות ? ואיך גברים יפים יוצאים עם נשים מכוערות? באותו היום שהכוסית יצאה מהבית היא שכחה את הביטחון העצמי שלה כי צמח לה חצ'קון על האף וכד' - אז הראשון שהתחיל איתה זכה.... באותו היום שהכוסון יצא מהבית שכח את האגו ונכנע לראשונה שבהתה בו....

למעלה