מה זה זה ?

Gilliana

New member
נו, הרי כתוב שם בדיוק מה זה

אנחנו כבר יודעים את התשובה מזמן...

מעניין שזה התפרסם היום...

אתמול בשעה 21:30 הייתה הפסקת חשמל טוטראלית באיזור מגורי... למשך רבע שעה חצי עיר או יותר הייתה בלי חשמל... אמרתי בצחוק לאח שלי שהחייזרים בדרך...

DeniDen

New member
דייייייייייייייי ..אם כבר בומים !

ב-00:00 היה בום עצוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם@ חשבתי שדופקים בדלת...אבל לא דופקים בדלת ניראה לי דפקו ת'דלת..חח איך נבהלתיי

ronAdmin

New member
גם אני הייתי עד לבומים האלה.

במקום מגורי גם היו מספר פיצוצים כאלה, ועדין חוקרים, וישנה סבירות גדולה מאוד שמדובר בגשם של מטאורים שמתפוצצים לפני שמתרסקים על הקרקע. זאת תופעה ידוע מזה מספר שנים, יהיו מקרים במזרח הרחוק "סין", וגם בישראל.

חפY

New member
מממ... מעניין מאוד... רק לאחרונה

גילו את זה? או שהיה תיעוד של התופעה הזו בעבר?

DeniDen

New member
יש איזה שביט אחד שהתפוצץ...

שוורצמן או משו כזהה..חח

Gilliana

New member
Highly unlikely

מטאוריטים לא יכולים להתפוצץ לפני שהם מתרסקים על הקרקע - רק להישרף בכניסה לאטמוספירה, ובודאי ובודאי שאינם מייצרים בומים היפר-סוניים.

Th3onE

New member
מטוסים מטוסים...

כל יום יש בומים קטנים כאלה.. בסוכות היו 2 ענקיים שהרעידו תבית אבל מאז יש רק כאלה קטנים... כל הזמן יש.. ואני לא גר בעזה... ראשון לציון..

ronAdmin

New member
כן זה ידוע לי על כך שזה התחיל באזור

ידוע לי שזה התחיל באזור שלכם, כבר בשנת 2002! אבל לא לתפוס אותי על המילה אוקי
. אבל אני בטוח שמדובר במטאוריטים ולא זרמי אויר חמים או סופות אלקטו מגנטיות, כמו שהסיפורות אוהבת לקרוא לזה "סערה צלולה".

Gilliana

New member
מדובר בבומים היפר סוניים

בעבר השירות הססמולוגי האמריקני כבר הוכיח כי הרעידות והפיצוצים נגרמו כתוצאה מכלי טיס שנעו במהירות של מעל למאך 4, ואפילו התוו את מסלולם של אותם כלי טיס כך שכבר מזמן אין תעלומה - רק הכחשות מצד הגורמים הרשמיים.

ronAdmin

New member
את מתכוונת למטוסי הביון U2 ולSR-71

זה הדבר היחידי כרגע שנמצא בשימוש שירותי המודיעין האמריקי, אולי ישנה אפשרות לכלי טיס מסוג VIRAL אבל זה עדין לא יכול ליצור לחצי אויר גדולים כאלה האת אין בזה תעלומה גדולה, אבל ישנה בעיה אחת והיא למה חיל האויר לא חוקר את הנושא?..חשבתם על זה? או בכלל למה מישהו במדינת אישראל לא חוקר על התופעה הזאת?

Gilliana

New member
אז קודם כל...

... זה מזמן לא הדבר היחידי ומלבד זאת - המטוסים שציינת אינם מגיעים למהירויות הללו. במדינת ישראל לא חוקרים כי יודעים בדיוק במה מדובר - מה שנקרא בבחינת "גם בבית ספרנו". שוב - המידע נפוץ למדי בחוגים המתאימים, תאמין לי.

חפY

New member
שאלה ל-Gilliana

אם במדינת ישראל יודעים בקשר לאורורה- אז בוודאי יודעים אם היא נבנתה בעזרת טכנולוגיה חוצנית. נכון או לא?

Gilliana

New member
או שכן, או שלא

המטוס הזה לא פותח כאן ולא נבנה כאן וגם לא ברור מי בדיוק מתפעל אותו באזורנו - טייסים אמריקנים או ישראלים (אם כי אני מאמינה שיש לי ניחוש לא רע לגבי העניין) כך שלגבי הפרטים באשר לידע ששימש את בוניו - אני די בספק. מי שיודע בטח זו מחלקת הבואשים בחב' "לוקהיד".

ronAdmin

New member
על הזה סוג מטוב את מדברת?

אני פשוט לא מכיר שום סוג מטוס צבאי שמסוגל לטוס במהירות מעל ל-8 מ"ח! אוקי..אז חדשי לי בבקשה.

Gilliana

New member
מעל מאך 8 - לא יודעת...

... אם כי גונבה שמועה לאזני שלפני כחדשיים נשבר מחסום המאך 9, אבל בכל מקרה - חוץ מהאורורה, המטוס המוכחש באופן רשמי אבל מאד חי וקיים באופן מעשי - אין שום מטוס שמגרד אפילו את המאך 8. המהירות המוצהרת הגבוהה ביותר שמטוסים מסוגלים להגיע אליה היא מאך 3.

ronAdmin

New member
לא..ולא אבל בוי לא נכנס לפרטים

אני רק יתן לך דוגמה קצרה וטובה, מעבורת חלל מעל ל-3 מאך
, נכון אני צודק, אבל.."אבל גדול" זה לא מטוס ביון רישמי...חחח.

למעלה