מה זה?? זו שאקי?
P perrinat New member 28/8/03 #2 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo103.gif ברור שזו לא היא עבודה ממש גרועה בפוטושופ...... רואים שהדביקו את הראש מהתמונה הזו
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo103.gif ברור שזו לא היא עבודה ממש גרועה בפוטושופ...... רואים שהדביקו את הראש מהתמונה הזו
P perrinat New member 29/8/03 #6 הגזמת...../images/Emo103.gif רואים שזה סיליקון בתמונה... ושאקירה שטוחה... נו, באמת... אתה לא מבין בחזה של נשים
הגזמת...../images/Emo103.gif רואים שזה סיליקון בתמונה... ושאקירה שטוחה... נו, באמת... אתה לא מבין בחזה של נשים
B brunu New member 29/8/03 #7 ../images/Emo3.gif אל תעליבי אותי רינתקה...אבל...אבל...נו טוב נשארתי בלי תגובה ביי
B brunu New member 30/8/03 #8 ../images/Emo4.gifאני מאוכזב.... מעצמי, הושפלתי לעיניי כל עם ישראל.........משאקי, שזאת לא באמת היא....מהאדם שעשה זאת, מניאק...אני פורש מהעולם האכזר הזה
../images/Emo4.gifאני מאוכזב.... מעצמי, הושפלתי לעיניי כל עם ישראל.........משאקי, שזאת לא באמת היא....מהאדם שעשה זאת, מניאק...אני פורש מהעולם האכזר הזה
• •° R£anima†ioN •° New member 29/8/03 #5 ../images/Emo5.gif ממש לא!!!!!!!!../images/Emo105.gif זה כל כך ברור