מה זה חומר סיכה?
S sutul New member 11/10/07 #6 תגידו אתם נורמלים? וזלין הוא לא חומר סיכה הוא על בסיס נפט והוא גרוע לקונדום כל מגע של חומר על בסיס שמן/נפט על קונדום ממוסס אותו אתה צריך מוצרים שנועדו לשמש כחומר סיכה (על בסיס מים או סיליקון)
תגידו אתם נורמלים? וזלין הוא לא חומר סיכה הוא על בסיס נפט והוא גרוע לקונדום כל מגע של חומר על בסיס שמן/נפט על קונדום ממוסס אותו אתה צריך מוצרים שנועדו לשמש כחומר סיכה (על בסיס מים או סיליקון)
W white star New member 11/10/07 #8 ../images/Emo54.gif חומר לבדיחות אולי פעם היו משתמשים בו, אבל הוא גם גורם להיקרעות הקונדום כי הוא על בסיס שמן וגם הוא מתייבש נורא מהר אז הסקס הופך לא נעים
../images/Emo54.gif חומר לבדיחות אולי פעם היו משתמשים בו, אבל הוא גם גורם להיקרעות הקונדום כי הוא על בסיס שמן וגם הוא מתייבש נורא מהר אז הסקס הופך לא נעים
W white star New member 11/10/07 #11 ../images/Emo54.gif לא שניסיתי אבל אני מאמין שכן הבעיה היא שוב - זה גורם לקונדום להיקרע. בגלל זה עדיף חומרי ריכוך על בסיס מים
../images/Emo54.gif לא שניסיתי אבל אני מאמין שכן הבעיה היא שוב - זה גורם לקונדום להיקרע. בגלל זה עדיף חומרי ריכוך על בסיס מים
J j u a n New member 11/10/07 #12 למה בדיחות? אני מכיר כאלו שאוהבים להזדיין רק עם וזלין כחומר סיכה. פשוט בלי קונדום.
W white star New member 11/10/07 #13 ../images/Emo54.gif לא הבנת אותי מלא בדיחות על המואים יש בהם ווזלין, בגלל זה. חוצמזה מהנסיון האישי שלי שרשמתי, הוא מתייבש מהר (ולא, לא היה קונדום)
../images/Emo54.gif לא הבנת אותי מלא בדיחות על המואים יש בהם ווזלין, בגלל זה. חוצמזה מהנסיון האישי שלי שרשמתי, הוא מתייבש מהר (ולא, לא היה קונדום)