מה זה חוסר הפעילות הזאת?!?!?!?!

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
מה זה חוסר הפעילות הזאת?!?!?!?!

טוב בשביל שהפורום יחזור לחיים אני אקח יוזמה ו.........אפתח שירשור של.........אממ......שיט אין לי רעיון! נו ככה זה כשכל האלה האלה בצבא חחח, טוב אז תרשמו איזה חוויה מהשבוע הזה
אני אתחיל- אההההההההה מבחנים סעמק,זין ואגינה מבחנים!

בסוף השבוע אני פותח חוליה חלשה

מצטער פשוט השבוע הייתי בטירונות וממש לא היה לי זמן. מחר אני מסיים אותה ויהיה לי סוף שבוע פנוי עם הרבה זמן.

מעניין כמה יהיה לי טירונות.

אני מקווה יום וחצי, יומיים ככה. (14 במרץ 14 במרץ!) מחר (היום כלומר) יש לי בדיקה בטחונית בתל השומר. וויפי.. מה הקטע בכלל?.. אני יכולה לקפוץ לקניון באשדוד והמאבטח יעשה גם לי וגם לתיק שלי כמה בדיקות בטחוניות שארצה. למה אני צריכה לסוע עד תל השומר בשביל החרא הזה?

Gefi Giraf

New member
כדי לבדוק

שאת לא מעשנת סמים ואין לך חברים או קרובי משפחה באיראן

אבל מחמוד הוא לא בדיוק חבר..

הוא גם לא בדיוק יזיז, זה לא מוגדר כזה. זה סוג של 'יחסינו לאן'..

Gefi Giraf

New member
אני לא אקבל פטור

כי אני לא רוצה פטור. אבל יש לי בערך חמישה דברים שאם הייתי רוצה, כל אחד מהם בנפרד היה יכול להוריד לי פרופיל ל64, ויש לי 97 בלי סעיפים, ואני מתגייס עוד שבועיים ליחידה התנדבותית. ואני טוען שאתה ג'ובניק מסריח אם אתה עושה שבוע טירונות. לא מסריח כמו אלה שיש להם פרופיל קרבי ומתעקשים להיות ג'ובניקים. אבל אם באמת היית רוצה היית יכול להיות קרבי. לומשנה. בואו לא נהפוך את זה לפורום 285

sabag12

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif.

הלוואי ויכולתי להיות בקרבי
זה כ"כ כיף

רק כמה דברים לסיכום

קודם כל בחיים לא הייתי יכול להיות קרבי גם אם אבא שלי היה הרמטכ"ל. דבר שני זה לא שכל כך "רציתי פטור" קיבלתי אותו ועשיתי את כל המאמצים להתגייס בכל זאת כי אני פטריוט. זה שהיית יכול להוריד ולא הורדת זה יפה מאוד. אבל זה לא הופך אותי לג'ובניק מסריח. הלוואי ולחצי מהאנשים במדינה היה איכפת כמו שלי איכפת. לחצי מהשיכבה שלי היה 97 ו90% השתמטו! וזה שיש לי רק שבוע טירונות? מה לעשות זה מה שהצבא החליט. אין לך מושג כמה רציתי טירונות יותר ארוכה או לעשות רישיון לנשק. בקיצור רק שתדע שמי שאומר לך שהוא התנדב לצבא תסיר בפניו את הכובע. אין לך מושג איזה מוות עושה הצבא למתנדבים עד שהוא מגייס אותם. התנדבו איתי אנשים על קביים ואנשים עם צליעה ועם בעיות שלא היית חולם עליהם. והם סיימו טירונות כמו גדולים ויעשו שנה וחצי שזה בכלל לא מעט. במקום לקרוא לי ג'ובניק מסריח תגיד את זה לאלה שמורידים מ97 לפרופיל של ג'ובניקים. סוף.

Gefi Giraf

New member
וואו

חתיכת נאום. אני צחקתי ואתה לקחת את זה ברצינות. אז ככה, אני יודע איזה חרא הצבא מאכיל מתנדבים. יש לי חברה טובה שהיא מתנדבת ואני יודע את כל הסרט שהיא עברה. אם יש סוג אנשים שאני שונא זה אלה שמורידים מפרופיל 97 לפרופיל של ג'ובניקים, ועכשיו נשים את כל הציניות בצד, אני באמת מעריך אותך על זה שהתגייסת למרות הכל, ואל תיקח ברצינות את השטויות שלי. כי זה באמת בצחוק. שבוע טוב

סבבה אחי אין בעיה ../images/Emo45.gif

לא יודע חשבתי שאתה רציני. יש המון אנשים שאומרים "ג'ובניק מסריח" ובאמת מתכוונים לזה. פשוט בכל הנושא של המתנדבים אני טיפה רגיש. תבין אחרי שאתה רואה איזה אנשים מתנדבים עם איזה בעיות ואתה רואה כמה אומץ יש להם וכמה פטריוטיות אז פשוט כואב הלב לראות שקוראים להם "ג'ובניקים מסריחים" ואני לא מתכוון אלייך אלה להרבה אחרים שכינו אותי ואותם ככה. תאמין לי זה נובע או מבורות או מאטימות. כי מי שבאמת ידע מה אנחנו עברנו בשביל סך הכל לתרום לצה"ל ולמדינה בחיים לא יקרא לנו ככה. לילה טוב אחי ומצטער שהתנפלתי עליך תבין שזה מכוונות טובות.

Gefi Giraf

New member
אני מבין אותך

שמע, יש סוג של ג'ובניקים שאני באמת שונא. זה הסוג שדיברת עליו קודם. הסוג שיש להם מצב בריאותי שהלוואי עלי, ומורידים פרופיל ל64 בגלל ציפורן חודרנית או משהו. אני באמת מבין אותך ובאמת מעריך אותך על זה שאתה מתנדב, מצטער אם לא הובנתי כראוי. שבוע טוב

heaven is here

New member
היה לי מבחן../images/Emo178.gif

היום ולכן לא הייתי פה השבוע.. אבל הוא עבר! ושבוע הבא עוד מבחן
ואני כה עייפה..

zoe5

New member
כיף להיות באוניברסיטה הא?

מה את לומדת בכלל יא חכמה?

חייב להחיות את הפורום!

יום ראשון היה לי יומולדת 17
והשבוע היה לי טיול שנתי באילת. היה חביב.
כשחזרתי מהטיול השנתי חבר שלי עשה לי הפתעה ליומולדת. אתמול היה לי צו ראשון וחגגתי את היומולדת באיחור טיפה. וזהו.. שבוע נחמד עבר
עכשיו צריך לחזור לשיגרה

למעלה