מה זה חנון?

Grey Faerie

New member
איך אתם מגדירים חנון?

אני צריכה לדעת אם אני עומדת בקריטריונים.

Acripela

New member
שאלה

עד כמה רמת ה-"חנוניות" גבוה פה? ז"א באיזה מצב אנשים נמצאים.. ועוד אחת על הדרך {נקמבן}: איך אתם מגדירים חנון? מה עושה אותו לחנוןם בעיני עצמו?

ובכן,

הסבר. זה ההסבר היחיד שיש, בקרוב נכתוב הגדרה רשמית ונכניס אותה למאמרים, נראה לי. אולי, זאת אומרת.
בכל אופן, גם גיקים, פריקים, נרדים, טרקים, רולפלייריסטים ושאר מנודים חברתית מתקבלים כאן. :p גם שיא הפופלאאאריים מתקבלים, כמובן, הם תורמים לפורום דברים חשובים כמו... הומ... שגיאות כתיב וכפל אותיות.

Instinct Tame

New member
אממ....

השאלה השניה כבר די מאוסה, אז אני לא אענה. אני חצי חנונית. זה לא שאני מנודה או משהו, אבל אני שומרת מרחק מה... נו, מה...

מה? לא? זה פחות טוב

אני אוהב לשים 3-4 כפיות גדושות בכוס גדולה למלא חלב (ללא מים!!!) ולהנות... ולהנות... ולהנות... להפסיק להנות ואז למלא כוס חדשה ולהנות... ולהנות... ולהנות... ואז להזכר שזה משמין ולענות... ולענות... ולענות... את הנפש

DDN

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאמרת. בלי מים. 3-4 כפיות גדושות. מה שכן, אחרי שהכוס ריקה, מגרדים את הלמטה עם הכפית. . ..

Road death

New member
אוקי.כנסו!! חשוב בקשר לשוקו!

המדריך המלא להתמסטלות באמצע הלילה! 1. שמים בכוס 5-6 או אם אתם ממש רוצים שזה יצליח, אז 8-9 כפיות שוקו 2. __בלי__ מים 3. ממלאים חלב, עד הסוף, מחכים לשעה 12 בדיוק! (בלילה), 4. לוקחים כפית, ו... מתחילים _לאכול_!!! חעחע 5. תגידו שלא התמסטלתם.. נראה אותכם אומרים את זה...

Greenleef

New member
הלכת לאיבוד כמו הארו? D=

אבל את צריכה להתחיל ללכת לאיבוד מיום שבת אחרת... זה לא יהיה הארו סטייל

Tiki Torch

New member
כן כן ברור שבשקית!

כי אם הוא יהייה בכוס אני אולי אתפתה לבחוש בו

תגיד...

אם אני בוחש בשוקו תוך כדיי ריצה אחורה בשדה תירס, באמצע הריצה אני מפחיד ינשוף, תוך כדיי מחרבנת עליי יונה ולמרות שאני מרגיש חרא, זה עדיין יום טוב... זה הופך אותי להומו?

למעלה