מה זה יום הרשומה?

מה זה יום הרשומה?

ראיתי שזה הנושא החם עכשיו. כדי להבין יותר על מה מדובר, הלכתי לגוגל, הקלדתי "יום הרשומה" ו"נפלתי" על רשומה שפורסמה לפני שנה ממנה הבנתי שהכוונה היא לפרסם בשנית רשומות שפרסמנו בעבר ושאהבנו. (אגב, אותה רשומה פורסמה בשנית לפני שנה, כלומר ב"יום הרשומה" של שנה שעברה). הילד שפרסם את אותה רשומה שהגעתי אליה בחר שלא לפרסם רשומה ספציפית אלא לקחת קטעים מרשומות שונות ולעשות מהן רשומה אחת לצורך העניין. השאלה שלי, אם אני מחליטה לעשות את זה, אז איך בעצם אני אמורה לפרסם רשומה שפרסמתי, פעם נוספת? להוסיף לה את התגית ואז היא תופיע בנושא החם? או שאשכרה להעתיק אותה שוב? או לבטל פרסום ולפרסם שוב ואז היא תופיע כחדשה? עוד תהייה שעלתה לי, אבל זה אולי פחות קשור (אם כי די קשור...) היות והבלוג שלי די טרי, רק 4 חודשים, נראה לי מצחיק לפרסם רשומה שכבר פרסמתי, כי כל רשומה שאבחר לא יכולה להיות ממש ישנה בשביל שהיא תישכח מהקוראים ויהיה צורך להזכיר אותה...

wranger

New member
יום הרשומה../images/Emo118.gif

פרטים מלאים בבלוג הבית:http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1692543 (אגב, לא חייבים לעשות מנוי, אבל מומלץ בחום לקרוא אותו מדי פעם) שתי הדרכים שציינת הן דרכים אפשריות לפרסום מחדש של רשומה לרגל יום הרשומה: 1. אפשר לבטל פרסום ולפרסם מחדש (אבל אז הרשומה לא תופיע יותר במקום הקודם שלה אלא תופיע כרשומה חדשה גם מבחינה כרונולוגית, ולכן אני לא ממליץ בדרך כלל). 2. אפשר להעתיק את תוכן הרשומה ההיא לתוך רשומה חדשה - וככה גם אפשר להוסיף לפני כן כמה מילים על מה זה יום הרשומה, אולי קישור להסבר בבלוג הבית, אולי להסביר לקוראים שלך למה דווקא זו הרשומה שבחרתי לפרסם מחדש. בכל מקרה, כדי שהרשומה תופיע בנושא החם וכדי שאפשר יהיה למצוא אותה גם בעתיד, יש להוסיף את התגית "יום הרשומה". זו, אגב, אותה תגית בכל שנה, אם אינני טועה. לגבי בלוג טרי, אני לא חושב שזה קשור ליום הרשומה. הרי גם מישהו שיש לו בלוג בן 6 שנים יכול לפרסם מחדש רשומה שכתב לפני חודש, ולאו דווקא משהו עתיק-עתיק מלפני ים זמן. אגב, אני גם לא רואה מניעה לפרסם רשומה שכבר פורסמה ביום רשומה בשנים קודמות - בקיצור, אין פה יותר מדי חוקי ברזל. רוצה להשתתף? בשמחה. לא מרגישה בנוח כי את טריה מדי? נתראה בשנה הבאה.

תודה על ההסבר ../images/Emo13.gif

אני אקרא את הפרטים גם בבלוג הבית.. כשאהיה בבית
(עכשיו אני בעבודה ואין גישה לבלוגים... אוף..)

wranger

New member
כמובן, זו הסיבה שהוא נקרא בלוג הבית!

אחרת הוא היה נקרא בלוג העבודה, נכון?

wranger

New member
אגב, יום הרשומה זה ב-7 למאי

אני לא ממש מבין למה אנשים מפרסמים כבר את הרשומות שלהם מחדש. זה כמו לצום יומיים לפני.

כן, הבנתי שזה ב-7 במאי

טוב לדעת שיש לי עוד יומיים להחליט על רשומה לפרסם מחדש
לגבי למה אנשים מפרסמים כבר מעכשיו.. נו, כבר יומיים שזה הנושא החם.

wranger

New member
אני יודע שזה הנושא החם

כדי להעלות את המודעות לעניין ולתת לקוראים אפשרות להציץ ברשומות שפורסמו בשנים קודמות. זה לא אומר שמוכרחים לפרסם רשומה בנושא הזה. אה, שוין. סבלנות היא מעלה.

למעלה