מה זה כירון????????

מה זה כירון????????

לאחרונה נתקלתי במושג כירון (chiron) במפת הלידה. צורתו דומה לצורת מפתח. מה זה בכלל? כוכב חדש? מה זה אומר לגבי ניתוח מפת הלידה? ובאותה הזדמנות, מה אומרים ראש וזנב הדרקון...? ושאלה אחרונה באמת: מאיזו משמעות אסטרולוגית יש לליקויים (חמה וירח)?

על כירון ואחרים

כירון הוא מעין מושג שאסטרולוגים מקצועיים אוהבים לשחק בו להנאתם בעיקר עם.. אסטרולוגים אחרים. שכן בגדול, הוא מעין אסטרואיד וכוכב לא גדול, שעד עכשיו יש לו פירושים שונים. יש האומרים שהוא השליט האמיתי של מזל בתולה (כיום חושבים שבתולה נשלט על ידי מרקורי), ויש אומרים שהוא בסך הכל נקודה דמיונית וחסרת השפעה. אסטרולוגים רבים טוענים שהוא מייצג נקודה שבה אתה יכול להפגע מאוד, אבל גם ללמוד ממנה הרבה מאוד, ולהפוך את הפגיעה שלך למתנה לאחרים, מעין סוג של `הילר`, מורה, ועוד. אישית, אני לא ממש משתמש בה, כי גם לי יש מחלוקת על סוג ההשפעה של הכוכב הזה עם עצמי. זנב וראש דרקון משמשים באסטרולוגית קרמתית - משהו מהסוג המיסטי יותר - להסברים כמו מה היה היעוד שלך בגלגול הקודם, ומהו זה שבגלגול הזה. מכיון שהשנים נמצאים זה מול זה, אפשר להבין את זה, אבל קשה להסביר.. יש אסטרולוג בשם שולמן, שכתב ספר על הנושא `ראש דרקון וזנב דרקון`, אם תוכל לחפש (בארץ אין לי מושג איפה, אבל אולי באמזון). ללקויי חמה וירח - ובכן, גם פה הדעות חלוקות. מנסיון אני יודע שהליקויים אכן משפיעים על המזלות בהם הם מתרחשים, וגם על הכוכבים להם הם עושים זויות בזמן ההוא. איך בדיוק ? הדעות חלוקות. ברור שהם מגבירים מאוד את הרגישות והפגיעות, אולם במקביל גם את הקסם האישי. לעומת זאת, יש כאלה שדווקא מיקום חזק של ליקוי פוגע בתפקוד שלהם, ומשבש את חיי הרגש שלהם. בקצור, גם בזה האסטרולוגים חלוקים..

תודה...

שמחתי שהקדשת זמן לשאלה שלי וענית ``חתיכת`` תשובה! הייתי רוצה לדעת קצת יותר על העניין של הליקויים ובכלל על כל מה שמעבר למפת הלידה כמו גשם מטאורים וכדומה... ותהיתי אם אתה יודע איפה אוכל למצוא את זה (אתר או ספר..) ובכלל, שמעתי שכתבת ספרים... מה השמות שלהם? אני אחפש אותך! ואני יודע שאני שואל הרבה (זה בא אם המזל - תאומים) אבל: איך אני יכול לכתוב הודעה על אותו שם, אם המערכת לא נותנת לי להכנס בשם הזה? אני רוצה לכתוב הודעה או תגובה, והוא מכניס אותי לטבלה להרשם וכשאני כותב את השם הקיים שלי עם סיסמה הוא כותב: השם קיים כבר במערכת - ברור שהוא קיים - הוא שלי! מה לעשות??? אחיקם רוזנשיין (ולא עמיקם רוזנשטיין!)

למעלה