<< !! מה זה כל הסימנים האלה ?! >>

xero1

New member
<< !! מה זה כל הסימנים האלה ?! >>

בטבעות רשת, בכולם יש את הסימנים האלה. מה זה אומר? זה חיוני כ"כ?

shayl86

New member
בטח ! ../images/Emo35.gif=בלוג רנדומלי, >>=הקודם

<< הבא יש שם כל מיני... תנסה לפענח לבד ! שי !

איה@

New member
צריך לשאול את רחלי

לדעתי זו רחלי שיצרה את הסימונים לטבעת הבלוגים
איה.

ohad m

New member
אתם ממש מייאשים

כתבתי על זה בצורה מפורטת לא מזמן, הסברתי הכל ואיה אפילו שמה את זה בטאג-ליין. אבל אתם כל כך עצלנים שאפילו לא טרחתם לבדוק. RTFM! אוהד

genotip

New member
גם אתה יקירי!!!

אני מחכה לתשובה על שאלה ששאלתי כבר פעמיים שלוש! אתה מתלונן כל הזמן שיש בעיה בבלוגר עם העברית? איזה בעיה בדיוק? בניסיון הקצר שהיה לי איתם לא נתקלתי בשום בעיה, לא בלינקים, ולא בכתב עצמו. תסביר בבקשה

איה@

New member
אוהד - אתה מיואש יקירי../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

למה מתוק שלי? למה? לא חבל לבזבז אנרגיות על שטויות?........
האמת שאם היית קורא את השאלות רגוע יותר היית מבין...... שבעצם השאלה הייתה על הסימונים עצמם! ולא על הטבעת הרשת. כלומר: למה יש את <> ואת זה #? מה המשמעות שלהם? וקראתי בעיון (אפילו פעמיים!) את ההסבר (הנהדר!) שלך על טבעת הבלוגים אבל......
לא מצאתי תשובה לשאלות הנ"ל. אז אנחנו לא מיואשים.......ובשביל הסקרנות נשמח לקבל תשובה. קפיש??
חג שמח!
איה.

shayl86

New member
טוב אני אנסה להסביר../images/Emo6.gif

טוב - אני הבנתי את זה רק מלהסתכל על שורת הסטטוס שם למטה.. אז אם אני טועה תתקנו אותי.. כל סימן מייצג אפשרות בטבעת הבלוגים: סימן שאלה מסמן בלוג ראנדומלי (אקראי) לא אחד שאתם צריכים לבחור מהרשימה, אז אם מתחשק לכם - לחיצה אחת על סימן השאלה והופ אתם כבר בבלוג! הסימן הזה - # מוביל אתכם לרשימה המלאה של טבעת הבלוגים... כל הבלוגים הרשומים יימצאו שם ! הסימן << יוביל אתכם לבלוג הבא ברשימה... כלומר, אם אתם עכשיו בבלוג נגיד מספר אחד ברשימת הבלוגים, אז הוא ייקח אתכם לבלוג השני ! כמו שהסימן הקודם פועל כך גם זה >> רק שהוא לוקח אתכם מספר אחד אחורה, כלומר הבלוג הקודם ברשימה ! השם - טבעת הבלוגים הישראלית יקח אתכם לדף הביית של טבעת הבלוגים!! מובן ? מקווה שכן ! שי !

0רחלי

New member
כמעט מדויק...

? == אתר רנדומלי בתוך הטבעת # == רשימת כל הבלוגים בטבעת >> == בטבעות רשת לועזיות מסמן את האתר הקודם בטבעת. מכיוון שבעברית הכיוון הוא מימין לשמאל, מי שמשתמש בקוד טבעת הרשת העברי (כמו באתר שלי למשל) המשמעות היא דווקא האתר הבא בטבעת. << == אותו כנ"ל כמו הקודם, רק הפוך :) דרך אגב, שאלות ספציפיות לגבי הטבעת "בלוגים ישראלים" עדיף להפנות אליי במייל ולא דרך הפורום.

איה@

New member
רחלי ../images/Emo51.gif

ואגב - לאגב שלך - למה לא לשאול מעל גבי הפורום? אני בטוחה שאלו שאלות שמענינות רבים (אם לא כולם) ממשתתפי הפורום, וזו בדיוק הכתובת הנכונה לשאלות האלה. את לא חושבת כך?
איה.

0רחלי

New member
מכיוון ש...

את הדוא"ל שלי אני קוראת יותר באדיקות מאשר את הפורום (מפאת קוצר זמן), כך שאם יש שאלות דחופות עדיף לשלוח לי במייל. מקסימום, אם זו לא שאלה אישית, אפשר לעשות גם וגם.

למעלה