מה זה כ"כ פשוט? באמת? - למריוס זכריה
תמיד התקשתי עם המין השני, היה חורק, צורם, חלוד. למרות שמאוד (מאוד) רציתי, אולי אפילו יותר מכל.
אני כרגע בתקופה שבה אני מרגישה שזוגיות זה כל מה שאני צריכה, שייתן לי טעם ומשמעות לחיי. ובלי זה לא קיים כלום. והרבה זמן לא היה כלום
(אני בתחילת שנות ה30)
ואז אני נזכרת שלפני כמעט שש שנים, היה משהו.
הרגשתי אותו דבר ואז הוא הגיע, בחור נהדר ונתן את כל התמיכה בעולם אבל זה לא שינה את "המצב הנפשי" שלי ולא הפך אותי ליותר "מאושרת".
כתבתי אז הודעה בפורום -
- בת 25. לא היו לי הרבה קשרים רציניים או משמעותיים, איך נדמה לי שזה כל מה שאני רוצה וצריכה, זה מגיע ואני לא יותר מאושרת? איך???
ומריוס זכריה ענה לי -
"רקע ילדות, טראומות ילדות, התעללות, אמא לא מתפקדת"
ואמרתי לעצמי -
יאללה יאללה הייתה לי ילדות מאושרת, הייתי ילדה מהממת מהאגדות, הורים נשואים, הכל טוב. אפילו לא התייחסתי או הגבתי לדברים שאמר. עניתי לו -
"אני לא חושבת שיש לי בעיות פסיכולוגיות, סתם בררנות וביישנות"
אבל לא, צנח לו זלזל
בשנה האחרונה גיליתי; שהייתה ילדות אומללה, בגידות, אמא דכאונית ואובדנית, אבא שפירק משפחות (ברבים).
(אמא שלי רצתה להתאבד ולהרוג אותי. אני כותבת כי זה פורום ותחת האנונימיות הכל מותר).
אני מרגישה שרצחו לי את הנפש בגיל ארבע ומאז אני משלמת את המחיר, אפילו מבלי לדעת על זה. היה כ"כ כואב שהדחקתי הכל.
the roads we walk have demons beneat
ואז אני שואלת את עצמי, האם הפסיכולוגיה האנושית באמת כ"כ פשוטה ופשטנית?
אתה מכניס למערכת קלטים מסויימים בגיל הילדות ואז הפלט יוצא בהתבגרות. 1+1 = 2
תמיד התקשתי עם המין השני, היה חורק, צורם, חלוד. למרות שמאוד (מאוד) רציתי, אולי אפילו יותר מכל.
אני כרגע בתקופה שבה אני מרגישה שזוגיות זה כל מה שאני צריכה, שייתן לי טעם ומשמעות לחיי. ובלי זה לא קיים כלום. והרבה זמן לא היה כלום
(אני בתחילת שנות ה30)
ואז אני נזכרת שלפני כמעט שש שנים, היה משהו.
הרגשתי אותו דבר ואז הוא הגיע, בחור נהדר ונתן את כל התמיכה בעולם אבל זה לא שינה את "המצב הנפשי" שלי ולא הפך אותי ליותר "מאושרת".
כתבתי אז הודעה בפורום -
- בת 25. לא היו לי הרבה קשרים רציניים או משמעותיים, איך נדמה לי שזה כל מה שאני רוצה וצריכה, זה מגיע ואני לא יותר מאושרת? איך???
ומריוס זכריה ענה לי -
"רקע ילדות, טראומות ילדות, התעללות, אמא לא מתפקדת"
ואמרתי לעצמי -
יאללה יאללה הייתה לי ילדות מאושרת, הייתי ילדה מהממת מהאגדות, הורים נשואים, הכל טוב. אפילו לא התייחסתי או הגבתי לדברים שאמר. עניתי לו -
"אני לא חושבת שיש לי בעיות פסיכולוגיות, סתם בררנות וביישנות"
אבל לא, צנח לו זלזל
בשנה האחרונה גיליתי; שהייתה ילדות אומללה, בגידות, אמא דכאונית ואובדנית, אבא שפירק משפחות (ברבים).
(אמא שלי רצתה להתאבד ולהרוג אותי. אני כותבת כי זה פורום ותחת האנונימיות הכל מותר).
אני מרגישה שרצחו לי את הנפש בגיל ארבע ומאז אני משלמת את המחיר, אפילו מבלי לדעת על זה. היה כ"כ כואב שהדחקתי הכל.
the roads we walk have demons beneat
ואז אני שואלת את עצמי, האם הפסיכולוגיה האנושית באמת כ"כ פשוטה ופשטנית?
אתה מכניס למערכת קלטים מסויימים בגיל הילדות ואז הפלט יוצא בהתבגרות. 1+1 = 2