מה זה להתייצב?
אני בטוחה שזו נשמעת שאלה מוזרה ורק אני לא מבינה את זה.
מצאתי את המתכון לפשטידה(בתמונה) בקבוצה של דיאטות.
אומרים לשים את זה להתייצבות במקרר ללילה אחרי האפיה.
אני לא באמת מבינה את זה.
זה יכול להתגבש במהלך הלילה במקרר? אפילו שזה אחרי האפיה?
הכנתי את זה ופספסתי את ההתייצבות בלילה וזה יצא טעים אבל זה לא ממש התגבש בתנור.
כנראה בגלל שזה בגלל קמח?
אני בטוחה שזו נשמעת שאלה מוזרה ורק אני לא מבינה את זה.
מצאתי את המתכון לפשטידה(בתמונה) בקבוצה של דיאטות.
אומרים לשים את זה להתייצבות במקרר ללילה אחרי האפיה.
אני לא באמת מבינה את זה.
זה יכול להתגבש במהלך הלילה במקרר? אפילו שזה אחרי האפיה?
הכנתי את זה ופספסתי את ההתייצבות בלילה וזה יצא טעים אבל זה לא ממש התגבש בתנור.
כנראה בגלל שזה בגלל קמח?
