מה זה מבחינתכם אינסוף במטבח?
היום, כאמור, הכנתי עיג'ה.
השלה הכי חשוב (והכי ארוך והכי קשה) הוא לסחוט את הקישואים ותפוחי האדמה אחרי שמגררים אותם בפומפיה.
אחרי יותר מ-10 דקות של סחיטה לא נגמרת חשבתי לעצמי שיש בקישוא ותפוח אדמה אינסוף נוזלים.
ואז גם חשבתי שאני יכול לאכול אינסוף שניצלים בעמידה מתוך קערה על השיש
ושאני אוהב אינסוף פרמזן (או לפעמים סתם גב"צ פושטית) על פסטה.
אשמח לשמוע מה זה מבחינתכם אינסוף במטבח
היום, כאמור, הכנתי עיג'ה.
השלה הכי חשוב (והכי ארוך והכי קשה) הוא לסחוט את הקישואים ותפוחי האדמה אחרי שמגררים אותם בפומפיה.
אחרי יותר מ-10 דקות של סחיטה לא נגמרת חשבתי לעצמי שיש בקישוא ותפוח אדמה אינסוף נוזלים.
ואז גם חשבתי שאני יכול לאכול אינסוף שניצלים בעמידה מתוך קערה על השיש
ושאני אוהב אינסוף פרמזן (או לפעמים סתם גב"צ פושטית) על פסטה.
אשמח לשמוע מה זה מבחינתכם אינסוף במטבח