מה זה מה עם דגו וינברג למה לא שלחת לי את דגו
Z ZINGIEF New member 25/1/06 #2 ידעתי שזה טוב מדי לעזעזל איך 2 האסים הגיעו ודגו ששלחת לפני לא ??? רבאק אני צריך את דגו 319
י יציע ג נשמה New member 25/1/06 #13 אין כזה דבר!!! בעד 2 האסים אתה צריך להביא לי את 2 ולא משנה אם דגו הגיע או לא וחוצמזה שלחתי את דגו ירמאי!!!!! היית צריך לישלוח לי!!!!
אין כזה דבר!!! בעד 2 האסים אתה צריך להביא לי את 2 ולא משנה אם דגו הגיע או לא וחוצמזה שלחתי את דגו ירמאי!!!!! היית צריך לישלוח לי!!!!
י יציע ג נשמה New member 25/1/06 #25 בכל מיקרה איתי הוא לא היה הוגן! הוא רימה אותי כמו שאתם לא מדמיינים לעצמכם!!!
י יציע ג נשמה New member 25/1/06 #14 כי את דגו שלחתי בתיבת דואר רחוקה מהבית אז כניראה שהם אספו את זה יותר מאוחר
Z ZINGIEF New member 25/1/06 #15 חחחחחחחחחחחחחחחח זה בסדר אחי אני בכל מקרה עבדתי עליך כבר מכל הכיוונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם בקשר לזנדברג זה אני הייתי בעצם סידרתי אותך וגם בכלל לא שלחתי לך חחחחח אני מחכה לדגו כשהוא יגיע תקבל .
חחחחחחחחחחחחחחחח זה בסדר אחי אני בכל מקרה עבדתי עליך כבר מכל הכיוונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם בקשר לזנדברג זה אני הייתי בעצם סידרתי אותך וגם בכלל לא שלחתי לך חחחחח אני מחכה לדגו כשהוא יגיע תקבל .
Z ZINGIEF New member 25/1/06 #16 חחחחחחח גם תמעטפה הראשונה שלך קיבלתי חחחחחחחח את אסולין ועוד כמה היא הגיעה אתה תותח אל תדאג אתה תקבל הכל . 2 יגיע אליך בקרוב אתה בסדר אחי אתה אחד ההכי טובים כאן .
חחחחחחח גם תמעטפה הראשונה שלך קיבלתי חחחחחחחח את אסולין ועוד כמה היא הגיעה אתה תותח אל תדאג אתה תקבל הכל . 2 יגיע אליך בקרוב אתה בסדר אחי אתה אחד ההכי טובים כאן .
Z ZINGIEF New member 25/1/06 #17 אתה בנאדם טוב אחי ולא שקרן מזדיין כמו שחשבתי בהתחלה . אתה תקבל את 2 .