"מה זה מין?"

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
"מה זה מין?"

"אבא" שואלת שיר הקטנה "מה זה מין?" האבא הצעיר מופתע. שיר רק בכיתה א' וזה נראה לו קצת מוקדם להתחיל בחינוך מיני, אבל הוא לא מתחמק ומספר לה על הדבורים והפרחים ואח"כ על הזרע והביצית. הוא חושב לעצמו "למה אני הולך סחור סחור? אם היא רוצה לדעת על מין עדיף שאסביר לה בדיוק , אחרי הכל היא ילדה אינטלגנטית והמיסתורין רק יגבירו את הסקרנות", ואז הוא מתחיל להסביר לה על איברי המין, על אוננות, מין קבוצתי , מין אוראלי, מין אנאלי, זנות, סרטי מין ועל ויברטורים. פתאום הוא תופס שאולי הוא מגזים קצת ושואל את שיר: "רגע, למה בעצם את שואלת על מין? " "כי המורה אמרה שמחר היא תלמד אותנו על ארבעת המינים" אומרת הקטנה.

r66

New member
אין יותר אמיתי מזה../images/Emo4.gif

נשים: אשה חוזרת הביתה בבוקר - אומרת לבעלה שנשארה לישון אצל חברה. בעלה מתקשר ל - 10 חברות הטובות שלה, אף אחת לא מאשרת את זה... גברים: בעל חוזר הביתה אחרי לילה שנעדר מהבית, אמר לאשתו שנשאר לישון אצל חבר. אשתו מתקשרת ל- 10 חברים. 5 - מאשרים שאכן הוא ישן אצלם. 5 האחרים מאשרים שהוא עדיין איתם

wan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

r66

New member
הורים - זה מה יש

אבא אבא הוא הילד הנוסף של אימא הוא זה שאימא דורשת ממנו לתת דוגמא לילדים אבא הוא זה שגר אצלנו, קם מוקדם וחוזר מאוחר הוא בביתנו דייר משנה, אבל הוא בהחלט שווה כל גרוש שהוא משלם אבא אוהב את אימא, אותנו והכי הרבה לישון אבא זה אחד שאוכל כל מה שאימא הכינה ובסוף עוד אוכל ציפורניים אבא הוא זה שחזק יותר אפילו משוטר אבא הכי מתרגז כשלא נותנים לו לשמוע חדשות ועוד יותר מתרגז אחרי ששמע אותן אבא אומר - שאם אימא לא הייתה מתחתנת איתו הוא בטח כבר היה היום חתיך, עשיר ורווק אבל אבא כל כך נחמד שלא אכפת לנו שיתחתן אפילו עם אימא שלנו אימא אימא זה השם שאפילו אבא צועק כשקורה לו משהו אימא היא הראשונה שפורצת בבכי והראשונה שמנסה להרגיע אימא זו אחת שמעולם ועד עולם לא יהיה לה מה ללבוש אפילו אם הארון יהיה מלא עד מעבר לראש אימא היא זו שכואב לה יותר ממני כשאני מקבל מכה אימא היא זו שאבא פוחד לנסוע איתה כשהיא נוהגת למרות שהוא יודע שהיא נוהגת יותר טוב ממנו אימא היא זו שבטלפון אומרת "נו אז בואי נקצר" ואחרי זה עוד שעה לא מפסיקה לדבר אימא היא היחידה שיכולה - להלביש אותי, לדבר בטלפון, לאפות עוגה, לדבר אלי והכל באותו זמן ומבלי להתבלבל אפשר להחליף בית, שם משפחה אפילו ארץ אך לעולם אי אפשר להחליף הורים.

פוקסי99

New member
מה זה אבא?

כאשר הילדה שואלת את אמא: נכון שאלוהים נותן לנו אוכל? והאמא עונה כן. וחסידה מביאה ילדים. והאמא עונה כן ואז מתפלאת הילדה מי צריך את אבא????

wan

New member
הילדים של היום ממש ממש ../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif

r66

New member
אני מתה על הקריקטורה שמראה

שני ילדים נכנסים הביתה. על הספה שוכב גבר עם עתון. הילד האורח שואל את המארחת מי זה שם. הילדה עונה לו שהיא לא יודעת, אמא אומרת שקנו את הספה יחד אתו

laleniya

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo8.gifהזכרת לי את התמונה הזאת...

תמונה הפוכההה.....

למעלה