מה זה מכורות לאהבה ?

spooni

New member
מה זה מכורות לאהבה ?

אפשר להגדיר את זה ? האם התמכרות לאהבה זו אהבה עיוורת ? אם מישהי אהבה מישהו ..המשיכה בחייה והכירה מישהו אחר אבל .... תמיד בליבה נמצא אותו אחד ..ואם הוא יבוא ויציע לה היא תחזור אליו בשניה ..זו התמכרות לאהבה ? (כי למעשה היא המשיכה בחייה) שונאת לקרוא מאמרים ארוכים אל תפנו אותי לשם. רוצה ואוהבת לשמוע אתכן...

spooni

New member
ואם אני שולטת בפעולות שלי ..וגם ..

יש לי יחסים עם גבר אחר ..אבל בלב ובראש ..תמיד נמצא ההוא .. ואני חוזרת ואומרת ..אני כם שולטת בפעולות שלי. אז מה ? איזו הגדרה נותנים למצב כזה ?

Miss Choco1

New member
האקס המיתולוגי

הוא תמיד יהיה שם בלב, אבל ככל שהזמן יעבור הוא יתפוס פינה קטנה יותר ויפנה מקום למישהו חדש.

spooni

New member
הרבה אקסים לא היו לי ...אבל

האחד שהייתי נשואה לו הוא לא מיתולוגי ...כנראה שלא אהבתי אותו בדיעבד. השני שאהבתי מאאאד הוא גם לא הפך להיות מיתולוגי. והנוכחי ...לא יודעת מה יהיה איתו, אבל לא נראה לי שהוא יהפוך להיות מיתולוגי, הוא הכי קרוב להיות מיתולוגי. העניין הוא ...שכאשר מישהו אצלי הופך להיות אקס ,יזיז,מאהב,אהוב או מה שלא יהיה,הוא הופך להיות חבר טוב או ידיד טוב ..אבל אני כבר לא נמשכת אליו יותר. וזה עם כולם ככה, גם עם הגבר שאהבתי מאד במשך שנתיים. ימים יגידו.. האמת היא שאני מצפה כבר שימים יחלפו ויגידו, חיים זה דבר מעניין.

Miss Choco1

New member
התמכרות לאהבה

לדעתי זו התמכרות לתחושת ה"היי" הנלווית, לתשומת הלב שמקבלים, לחיזוקים וליחס. לא תמיד זו אהבה באמת אבל יש חלק ממה שמלווה אהבה וזה מספיק לנו המכורות...

זה לא בדיוק התמכרות לאהבה

כמו התמכרות לקשר חולני, לפנטזיה שהיא מייצגת אהבה זה לא דבר רע כשאנחנו מתמכרים אנחנו מתמכרים למשהו רע כשאת עושה משהו יותר מידי , בכמות מופרזת - זה מזיק לך כשאת אוהבת יותר מידי רוצה יותר מידי , חושבת עליו יותר מידי - את מבטלת את עצמך , וכאן שורש הבעיה

למעלה