מה זה משחק מקדים?

SIRI41

New member
מה זה משחק מקדים?

טוב, אתם לא באמת חושבים שאני לא יודעת מה זה, בכל אופן, משחק מקדים, זה מה שגברים לפעמים מנסים להראות שהם "אני מענג את הבחורה שלי לפני הכל, יש לי משחק מקדים מענין?" וכו' וכו' - את מי בכלל מענין המשחק המקדים הזה, הרי נכנסים לסקס לשם סקס. משחק מקדים מיועד למי שכבר נמצאים הרבה זמן ביחד, להדליק את השני לחרמן, וכו' אבל אם כבר יש לך את זה, אם אני בחורה מינית, מה אני צריכה את כל ההקדמות האלה, שעה משחק מקדים וחמש דקות של סקס? לא עדיף שעה סקס בלי כל הבולשיט לפני? טוב רק אל תהרגו אותי על מה שכתבתי.

orrin

New member
סקס זה לא רק אורגזמה

אם זה היה ככה- כולנו היינו מתחבאים בבית עם ויברטור.... סקס זה ביחד, זו ההרגשה של האינטימיות הכי אמיתית בין שני אנשים, זה להכיר מישהו ברמה כזו שאת יודעת איפה כל צלקת וכל נקודת חן, זה להנות מהיחד בלי קשר לאורגזמה נטו. ואגב- גם ממשחק מקדים אפשר לשפר את הסקס, לחזק את הזוגיות. נ.ב- אם הסקס הוא חמש דקות- זה לא קשור למה שיש לפני..... זה מה יש.

SIRI41

New member
איזה שטויות

עם ויברטור? אתם יודעים כמה אנשים נהנים מקשר כשזה נטו סקס, וכשאני אומרת נטו סקס, לא מתכוונת - חדירה בלבד, אני אומרת סקס על כל החופשיות שבו, ברור שאם זה רק חדירה זה סתם משעמם ולא מענין וכו', אני מתכוונת שבמקום להקדים וכל המסביב - אפשר להתענג בסקס תכלס, יש כל כך הרבה משחקי סקס לשם הסקס עצמו.

תשמעי

אם לא מתאים לך - אז לא..
אף אחד לא מכריח - ואני בטוח שיהיו המון אנשים שיסכימו איתך ואף יעודדו את שליחת המשחק המקדים לגמלאות... אבל יש כאן כמה היבטים ביולוגים אך בעיקר פסיכולוגים הכל בסופו של דבר הרעיון הוא להעצים את האורגזמה - ומה רע ? חוץ מהעובדה שזה נותן הרגשה סקסית, מושכת, מרגשת.... ממש כמו טנטרה....

SIRI41

New member
אז לא הובנתי נכון

תקרא מה כתבתי לקודם לפניך.

או קיי

אז קודם כל - הקודם הוא למעשה קודמת... ו - "משחקי סקס לשם הסקס עצמו." בתרבויות שונות עלול להחשב כמשחק מקדים..

שמש40

New member
משחק מקדים

השאלה אם סקס אצלך זה רק החדירה? נראה לי שאת עושה סקס אך מנסה לתת שמות. מה משנה אם זה מקדים או סקס. העיקר ההנאה. מקווה שאת לא משקיעה שעה בשביל 5 דקות.

bulb

New member
פעם היתה לי טרנטה ומכרתי אותה

משחק מקדים זה לא השלב בו מסכמים על המחיר? או שמה מדובר בסטריפ-טאקי?

למעלה