מה זה משנה

netnet

New member
מה זה משנה../images/Emo35.gif

למה להתווכח אם זה פופ ומטאל? מי שאוהב אותם שיאהב
ומי שלא, אז לא
זה די טפשי להתווכח על זה, אפשר לחשוב כבר מה אומר סוג המוזיקה על המוזיקה, מה זה משנה אם זה פופ, רוק, דאנס או שאר ירקות? העיקר שהמוזיקה טובה
זהו... אין לי ממש מה יותר להגיד רק שאני אוהבת את לינקין פארק באשר הם מיצי

Marron___

New member
באמת, לא נמאס לכם

לריב מהו סוג המוזיקה הלהקה שרה? אני מצאתי פתרון. הם שרים בסגנון מיוחד היחודי להם ולעוד מספר להקות. לסגנון הזה קוראים hybrid. גם כי שם הלהקה הקודם היה hybrid theory גם כי זה שם הדיסק שלהם וגם (זאת הסיבה העיקרית) שהפירוש של המילה הוא תערובת\בן כלאיים. אז מעכשיו בעולם המוזיקה יש סגנון חדש בשם הייבריד שהוא תערובת (hybrid) של כל מה שאי פעם אמרו על לינקין פארק- רוק, רוק אלטרנטיבי, מטאל, ניו מטאל, ראפ, ראפקור, היפ הופ ועוד כל מה שאנשים הצליחו לשייך את לינקין פארק אליו. מה דעתכם? ככה לא צריך לריב באיזה סגנון הם שרים, הם שרים בסגנון שלהם

netnet

New member
אמממממ

סבבה שאת מנסה להפסיק את הריב! באמת לא בציניות! אבל את (או אתה, תקנו אותי אם אני טועה) קצת סותרת את עצמך, את אומרת שלא צריך לריב לגבי הסגנון, ובמקום להפסיק את המריבה, את רק מוסיפה לה עוד פאן, עוד סגנון שאפשר לריב עליו, למרות שזה נשמע לי אחלה סגנון, אבל אז אפשר לריב ככה: -זה רוק! -לא, זה הייבריד, יש בזה גם קצת פופ! -איך אפשר להגיד על לינקין פארק שיש בהם רוק? וכו´ וכו´, מה זה משנה בכלל...

למעלה