מה זה מתח מיני בעייניכם?

למברטה78

New member
מה זה מתח מיני בעייניכם?

הי

הסיפור שלי הוא כזה אני גרושה טרייה +ילדה ובמקום העבודה שלי הגיע מנהל חדש למחלקה שלי הוא נשוי + ילדים. מפה לשם, התחילו קצת פלירטוטים תוך כדי עבודה וגם שיחות לפעמים בהפסקות צהריים, ככה כמה חודשים........העניין הוא שיש ביינינו מבטים גנובים במהלך יום העבודה----נראה לי שאין נקודה בגוף שלו שלא הספקתי לחקור בעייניים הרעבות והחרמניות שלי-------אבל....בשיחות ביינינו הכל מאוד רגוע ונעים.....ממש מוזר...... מין הרגשה אינטימית כזו של קירבה נעימה ושל חיבה שבכלל לא קשורים לעובדה שהוא אחד המנהלים בצוות שלי. אני מבולבלת..... מפנטזת עליו באטרף שלי אבל כשאני מדברת איתו אני לא מרגישה שום מתח מיני משהו. ובכל זאת.........נראה לי שקשה לטעות במבטים שעוברים ביינינו לא מעט במהלך יום העבודה. וגם בעובדה שיש לנו שיחות שגולשות לפסים אישיים ושאין לו עם עובדות אחרות........מה אתם אומרים?? איך יכול להיות כזה דבר??? אני כמעט בטוחה שיש ביינינו משיכה הדדית או לפחות אייזשהוא עניין הדדי אבל לא מרגישה בכלל מתח מיני כשאני איתו למרות שמבפנים אני לא מפסיקה לפנטז עליו ולרצות אותו והשיחות איתו מתחילות להרגיש בתור משהו לא בסדר------השבוע הוא גם זרק לי תוך כדי שיחה שהוא חושב שזה לא רעיון טוב שיראו אותנו עומדים ומדברים..........אני משתגעת איך למרות הכל אין ביינינו שום תחושה של מתח מיני מהסוג הזה שאפשר להרגיש שבא לך לקרועעעעעעע מעל הבנאדם השני את הבגדים..........

נראה לי..

ואולי אני טועה..
שתמיד יהיה מתח מיני כלשהו בין גבר ואישה.
אלא אם הגבר ו/או האישה נמשכים לבני מינם.
לעניין המנהל הנשוי.. נראה לי טעות להיכנס לשם.
גם בגלל שזה מקום העבודה שלך וגם כי את גרושה וחופשיה..
מקווה שתמצאי את הפרק ב' שלך או לפחות תהני מהחיפושים.. עם גברים שיהיו פנויים אך ורק לך.
רק טוב.

Sharoman

New member
מסכים עם זאת שמעלי

מתח מיני קיים גם קיים בין כמעט כל זוג אנשים בעלי משיכה מינית למין נגדי.
הוא נוטע להתחזק לא ע"פ המשיכה של אותם אנשים אחד לשניה אלא ע"י הניסיון שלהם להתעלם ולרסן את תחושת המשיכה שלהם זה מזו.
המצב שאת מתארת נוצר בגלל הקרבה שלכם אחד לשניה, ולא בגלל ריחוק (שלא באמת קיים).
אילו הייתם מסתפקים במבטים חטופים מצידי חדרים שונים המתח היה הרבה יותר מורגש.
אבל לאחר הכרות כשלכם לא רק שהמתח התפוגג ברובו אלא שהקרבה שלכם נהייתה ברורה מספיק למנהלך שהוא התחיל להרגיש לא בנח להראות כמה נח לו איתך בסביבת עבודה מוצפת עובדים רחלנים.

לגבי הקשר עצמו, באמת שהייתי ממליץ לוותר.
מעבר לעובדה שהוא מסכן משפחה הוא מסכן גם מקום עבודה ותפקיד ניהולי.
וגם אם הוא יחליט לעשות את הטעות הזאת של לנהל רומן עם מישהי שעובדת תחתיו את מסכנת לא פחות ממנו בכך שאת יוצרת לעצמך מוניטין במקום העבודה שיהיה קשה להיפתר ממנו גם לאחר עזיבת מקום העבודה.

למברטה78

New member
לא סגורה על עצמי שהבנתי אותך

מה אתה אומר פה בעצם? כי כשנוח ביחד ויש קרבה זה לא בדיוק מרמז על משיכה גדולה----לפחות לדעתי............זה יכול להיות גם מאוד ידידותי...........מצד שני,, אני חושבת שאולי הוא ואני עברנו את השלב הראשוני של החיצוניות כאילו שאנחנו מבינים שהצד השני נראה לטעמנו ומבינים כל אחד לעצמו שיש משיכה ואולי יש פה נסיון להכיר יותר את הבנאדם כאילו מבפנים באישיות שלו. אולי אני לא כל כך בטוחה ולא ממש יודעת מה לחשוב......זה אף פעם לא קרה לי וזה מוזר לי.............
כאילו מצד אחד מבטים חטופים ומצד שני ממש חיבה נעימה והרגשה אינטימית ורגועה למרות שלא יוצא לנו לדבר הרבה...................
ואני יודעת מעצמי שאני לא מפסיקה לפנטז עליו בזמן האחרון ממש ברמה שאני מה זה רטובה כשאני חושבת עליו (כן כן כבר יצא לי לגעת בעצמי כמה פעמים אחרי זה) ועדיין מה שיוצא לי כשאני מדברת איתו זה משהו נחמד ורגוע וידידותי----וואלה אני ממש לא מבינה אפילו את עצמי אז איך אני אבין אותו?

וגם לפי מה ששניכם אומרים בתכלס כל גבר נמשך לכל אישה וכל אישה נמשכת לכל גבר אם מישהו מהם לא לסבית או הומו------אבל אני לא חושבת שזה עובד ככה במציאות........אני ממש לא נמשכת לכל אחד וגם מין הסתם לא כל אחד נמשך אליי....................

Sharoman

New member
עושה רושם שדיי הבנת אותי

לדעתי עברתם את השלב הראשוני של המתח המביך ועברתם לשלב של מתח למרות הקרבה.
נוצר ביניכם מצב אינטימי אבל עד שלא תשכבו יחד סביר שלא תהיה לכם הפוגה.
אני לא חושב שדרוש לך להבין אותו, משום שהוא יודע מה הוא רוצה וסביר שלפחות משער מה את רוצה.

למברטה78

New member
אבל זה בדיוק הקטע........

אתה מדבר על זה שעברנו לשלב של מתח למרות הקרבה ואני אומרת שבכלל אין פה מתח וזה מה שמוזר לי בכל הסיפור הזה פה...........
ולכן בכלל כל השרשור הזה התחיל מהשאלה מה זה מתח מיני בעייניכם---הרגשתי בעבר מתח מיני אני יודעת מה זה ואיתו כלום, מת, קו ישר....................
למרות שאני סופר נמשכת אליו

Sharoman

New member
מתח מיני כמתח לא חייב להתקיים

לפי מה שאת מתארת עברת את השלב הראשוני שבו מתח מיני קיים ועברתם לשלב שבו שאתם מרגישים מספיק בנח אחד עם השניה.
היה יכול להיות יותר מתוח אילו הוא היה משתף פעולה ומשחק איתך, אבל משום שהבין איך דברים נראים מהצד כנראה החליט לא לפרסם את הנינוחות שלכם בעבודה.
בקיצור, מתח מתפוגג עם הזמן וכל שמרגישים יותר בנח עם האדם השני.

משיכה ומתח הם פונקציות מורכבות ויש בהם הרבה משתנים.

לא תמיד השורה התחתונה שלהם היא משיכה פיזית אדירה. לפעמים זה משהו הרבה יותר מנטלי שנמשכים לחברתו של מישהו אבל אין מרכיב פיזי חזק. המצב הכי חזק שהמשיכה היא גם חברתית, גם ריגשית וגם פיזית. כנראה שאצלך במקרה דנן יש איזה חוסר הלימה בין מרכיב אחד חזק והאחר שחלש, וזה מצב מבלבל. מודה. כי זה לא הסנריו המוכר שמוביל למיטה. זה מצב מוזר שמוכר לי מקולגה שהיה לי. גם כתבתי עליו והוא איפשהו בארכיון. לא מוצאת. אחפש שוב בערב.

טעות שלי, יש שלושה מרכיבים אבל לא מה שכתבתי

נדמה לי שזו אהבה, אינטמיות ומשיכה פיזית. אבל בשורה התחתונה לא כל התחומים גבוהים אצלך כלפיו, חלק נמוכים חלק גבוהים ויש פער גדול בינהם.
&nbsp
וברור שזה יותר מורכב מאשר שלושה תחומים אבל זה איזשהו מודל שמנסה לעשות סדר בבלאגן שנקרא יחסים ורגשות זוגיים.

למברטה78

New member
אוקיי ועדיין......כאילו ברור שאין לי אליו אהבה

וגם אין ממש אינטימיות------אני מנסה להבין לאן נעלם המתח המיני שאמור להיות בסיפורים כמו שלנו ולעשות נעים בגוף במהלך יום עבודה............

טוב, חיפשתי, סעמק,מרכיביו מחוייבות, תשוקה ואינטימיות

http://www.breath.org.il/משולש-האהבה-של-סטרנברג/
&nbsp
את עצמך כתבת את המילים קירבה נעימה, חיבה ואינטימיות.
&nbsp
אז אינטימיות יש, כנראה השאר נמוך מאד או אפילו אפסי.
&nbsp
&nbsp

למעלה