מה זה נוזל בדוגלס?

מה זה נוזל בדוגלס?

הטכנאית ב-US אמרה לי שזה "שום דבר", אבל בכ"ז הייתי שמחה לדעת מה זה אומר. יום טוב לכולם!

עמית@

New member
שמש- בדרך כלל זה אומר שהיה

ביוץ, אבל כבר שמעתי שהיה נוזל ללא ביוץ, ולהפך.

../images/Emo53.gif איך זה יכול להיות???

אני ממש לא מבינה. אני באמצע IVF אחרי דקא ארוך. (קיבלתי מטרודין ועכשיו מנוגון) ביוץ ספונטני זה בטח לא. איך יכול להיות שהיה ביוץ? אנחנו לא אמורים לתזמן את הדברים האלה? אני מנסה לשכנע את עצמי שהטכנאית אמרה "שום דבר"- אז כנראה שזה לא ביוץ. אבל מאיפה היא יודעת? תודה על התשובה, בכל אופן. אני אחפש תשובות בקישורים למיניהם, עד הטלפון של הצהריים.

אוראושר

New member
שאלתי את הרופא שלי

והוא אמר שזה נוזל מאחורי הרחם ושאלתי אותו מה זה אומר - תשובתו: יש את זה לכל הנשים היפות!!! לכי תביני מה זה.......

אוראושר

New member
אפשר שוב?

רשמת למייקי לפני יום יומיים שהסברת למה רשמת שמש קטנה אבל... לא מצאתי בדיוק מה רשמת אכפת לך להסביר שוב למה את נקראת כך בפורום?

פעם אחרונה ודי (קצת ארוך)

רק בגלל שבקשת כל כך יפה. (אפשר למצוא את זה בתגובה למיכל ק-ש שיצאה לה הרוח מהמפרשים ביום 29.10.01) הסיפור הוא כזה: פעם היתה אמא אחת שהיו לה שני ילדים ותינוקת שחייכה חיוך ענק לכל עבר, בלי הבחנה. לאמא הזאת היתה חברה טובה, עם שני ילדים (גדולים יותר), שהתלהבה מהתינוקת החייכנית והזורחת. החברה קראה לה:"שמש קטנה". והחברה מאוד רצתה גם, כי השמש הקטנה עשתה לה חשק... ואחרי שנה נולדה לחברה בת. אז נכון שהריון לא מדבק אבל חיוכים כן. השמש הקטנה זו אני, ונזכרתי בסיפור הזה לא מזמן, כשהתחלתי לקרוא בפורום (אז עוד לא כתבתי). שם המשחק הוא אופטימיות. הרי אף פעם לא יודעים מתי זה יגיע, אבל לפחות שנדע שעברנו את התקופה הזאת בצורה הכי טובה שאפשר ולא בזבזנו חודשים שלמים על תסכולים. אוראושר, היה לי בוקר זוועתי. תודה שהזכרת לי.

אוראושר

New member
לדעתי שם מתוק

ועוד יותר סיבה ממש נוגעת ל

iris2210

New member
זו תושושה חכמה של רופאים למטופלות

הם אף פעם לא ינסו להסביר לך באמת מה פירוש הנתונים שמופיעים בבדיקות שאת עוברת. צריך לחלוב מהם הסברים.

דוקא לא. הסבירו לי.

שאלתי כבר בצהריים וענו לי שזה "שום דבר"... שאלתי בכל זאת, מה השום דבר הזה אומר? וענו לי שכאשר הזקיקים מבשילים הם מגיעים לשלב שבו זה יכול לקרות, ולו צריך להתרגש מזה. אז מבחינה זו-הכל בסדר. אם שואלים-יודעים. מי שמתעצל לשאול ואין לו כוח לזה ורוצה רק לברוח כבר הביתה- שואל בצהריים...

אוראושר

New member
שמש יקרה

שמחה שיש לך תשובה סוף סוף. דרך אגב יש ספר שנקרא המדריך המלא לפריון יש לי אותו אם את מעוניינת לשאול שאלות אשמח לענות לך עליו ואפילו אני אקח אותו לעבודה רק בשבילך
יום נפלא

למעלה