מה זה ניקוי גופים אנרגטיים?

אשמח לשמוע מכל אחד את הטיפולים

שעשיתם לילדכם ולעצמכם. לפני כשתיים עשרה שנה הלכתי פעם ראשונה לרופא הומיאופת בגלל מיגרנות, פריחה בבית השחי ותופעות של PMS בזמן הווסת. הגעתי למצב שבכל חודש הייתי משותקת בכל פעם מסיבה אחרת, זה הפריע לי בתפקוד היום יומי. לאחר שלושה חודשים בטיפול הומאופתי, מגרנה שסחבתי איתי במשך עשר שנים נעלמה ולא חזרה עד עצם היום הזה. כנ"ל לגבי הפריחה בעור וכן תופעות ה- PMS בזמן הווסת קיבלתי מתנה נפלאה, קלבתי את בריאותי מחדש. כאשר בני הבכור הראה רגריסיה התפתחותית וכן חלה מכל וירוס שהסתובב באויר, ההי נראה לי שמערכת החיסון שלו לא מתפקדת מאז החיסון של גיל חצי שנה, לאחר שכל רופא קונבציונאלי לא ידע לתת לי תשובה או התייחס ברצינות לחששותי ולדברי נגשתי להומאופת שלי ובקשתי את עזרתו. לאחר הטיפול מערכת החיסון של בני חזרה לתפקד והוא הבריא, הוא אכן הסכים איתי לגבי החיסון והמליץ לי לא להמשיך לחסן את בני (לצערי לא כך עשיתי). מאז ועד היום ילדיי עברו כמה טיפולים ברפואה המשלימה ואם כל יום שעובר אני לומדת עד כמה חשוב לשלב בין הגוף הרגשי הפיזי והאנרגטי בכדי לקבל תוצאות ריפוי. ילדיי טופלו ברייקי וקיבלו כיוונון לרייקי 1, פרחי באך, רפלקסולוגיה, ניקוי הגופים האנרגטיים, תמציות קריסטל, דיקור סיני ועוד. לפני שש שנים החלטתי ללמוד רייקי ומאז אני ממשיכה ללמוד עד היום שיטות טיפול ועבודה בכדי לקדם את ילדיי ואת עצמי. לכן למדתי במהלך השנים את שיטות הטיפולים שונות וממשיכה ללמוד כל הזמן.

זוהי שיטה

שעובדת על ניקוי הגופיים האנרגטיים שלנו. יש חוץ מהגוף הפיזי עוד כמה גופיים אנרגטיים שאחד מהם הוא ההילה. כל בעיה פיזית מתחילה כחסימה או נקודה שחורה באחד מהגופים הללו, לכן עפ"י השיטה הזו בכדי לעבוד על בעיה פיזית צריך לנקות את מקור החסימה אשר נמצא באחד מהגופים האנרגטיים.

vered73

New member
בהחלט.

ילדים אוטיסטים נתרמים רבות מאיזון אנרגטי. לדוגמא: איזון צ'אקרות. בגופנו ישנן 360 צ'אקרות, וביניהן מספר קטן של צ'אקרות "מדוברות". לכל צ'אקרה השפעה על חיינו, וזו השפעה הדדית. כלומר, הצ'אקרה מושפעת גם מאורח חיינו ומהשינויים הדינמיים בהם. מנסיוננו האישי - אוכל לספר שבכל פעם שאנו עושים פעילות בטבע - שיש בה כדי לתרום לאיזון צ'אקרת השורש, הילד יותר מחובר אלינו ופחות בבועה. וזאת, בנוסף לטיפולי רייקי שהוא עובר כמעט כל ערב.

vered73

New member
תשובה יש לי בינתיים רק ל(א)

מגע עם הרגלים בחול, בדשא, למשל, בשפת הים. עבודה עם בוץ, חול. לדעתי אין חסימה אנרגטית כמו שיש חוסר איזון, אולי. אני צריכה לבדוק את זה לעומק ולחזור אליך.

הצאקרות נסגרות ונפתחות כל הזמן

יש צ'אקרות יותר חסומות מאחרות, הצא'קרות המרכזיות הן 7 וכל צ'אקרה אחראית על אברי גוף מסוימים, אני לא מאמינה שיש צ'אקרות קבועות שחסומות אצל ילדים אוטיסטים אלה כל ילד אוטיסט עם החסימות שלו כמו שלא כל ילד אוטיסט דומה לילד אוטיסט אחר.

ניקוי הגופים האנרגטיים טוב לכל בעיה

לכל מחלה ולכל חוסר איזון. מאד חסוב לזכור שזה תהליך ולא טיפול חד פעמי, בהרבה מקרים כל המשפחה צריכה לעשות שינויים. כמו שכתבתי בני עשה קפיצה רגשית ענקית בעקבות טיפולים בשיטה, הוא טופל כחצי שנה עד שהמטפלת עזבה את העיר.

רציתי להוסיף שמורתי

מטפלת בהרבה חולי סרטן ואיתי בקורס היו שני בנות שהחלימו ומבחינתן זה היה בזכות היטפולים והעבודה איתה.

לא, בני היה משחק בחדר

בכל פעם שהיא התחילה לעבוד עם השדות האנרגטים שלו הוא היה מסתכל עליה או מנסה לדחוף אותה בידיו כאילו שהוא מגרש זבוב טורדני למרות שדקה לפני חן היה עם הגב אליה ולא התייחס כלל למעשיה .

קטרין ברכות על הפורום נפלא הזה

* בהיותי בת 27 וסטודנטית לנטרופתיה חליתי במחלה שאף אחד לא ידע לתת שם, הייתי באפיסת כוחות מוחלטת, וכל המערכות בגוף השתוללו, לאחר חודשיים של שכיבה במיטה ובדיקות אין סופיות שלא מצאו בהן מאומה, הגעתי להומאופתית שזה עתה עלתה מרוסיה ולא ידעה מילה בעיברית. היא איבחנה אותי בשיטת העיפעוף בביו אנרגיה ונתנה לי תמצית הומאופתית, לאחר שבועיים פסקו הכאבים, החולשה עברה וחזרתי לעצמי. * כשילדתי נולדה (פגית במשקל 1 ק"ג) התברר לנו בבדיקת דם שיגרתית שבלוטת התריס שלה אינה מתפקדת, האנדוקרינולוג פסק שיהיה עליה לקחת אלטרוקסים כל ימי חייה. עוד בהיותה באינקובטור עבדתי עליה ברפלקסולוגיה, זמן קצר לאחר מכן כברלא היה טעם לקחת את האלטרוקסין מכיוון שהבלוטה החלה לעבוד. וסיפורים כאלו יש בשפע....... בהצלחה בפורום, תחושתי שאבקר אתכם הרבה,
ויקטוריה

תודה לך ששיתפת אותנו

על כך בדיוק אני מדברת, אכן יש סיפורים כאלו בשפע ואני מקווה שכאן נוכל לאחד אותם תחת קורת גג אחד. ושהרבה הורים ירתמו מכך.

למעלה