מה זה נעילת הפעלה באייפון

hamma23

Member
שלום
שכחתי את הסיסמא של נעילת ההפעלה אבל את האייפל אי די אני זוכר אז איך ניתן לעבוד עם המכשיר ?
מישהו יודע ?
תודה דוד

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שלום
שכחתי את הסיסמא של נעילת ההפעלה אבל את האייפל אי די אני זוכר אז איך ניתן לעבוד עם המכשיר ?
מישהו יודע ?
תודה דוד
ראה פה..במקרה הצורך יש גם תמיכה

hamma23

Member
שלום שוב אני מגיע למסך כזה שרשום בעברית נעילת הפעלה אין לי משהו שרשום בקטן באנגלית למטה האם זה אומר שאני בדרך הנכונה ?
אני זוכר רק את האייפל אי די את הסיסמא אני לא זוכר ואחותי לא זוכרת את התשובות לשאלות אז מה עושים ?? זה אבוד ?

קבצים מצורפים

• iOS-Activation-lock.png
    iOS-Activation-lock.png
    KB 73.1 · צפיות: 4

hamma23

Member
והוא לא רושם לי גם כמו למעלה אבל כשאני מקליד סיסמה שהיא שגוייה אז הוא אומר לי משהו ואז מראה סמל של תפוח וזהו וחוזר עוד פעם לנעילת הפעלה בגלל שהקשתי סיסמא שגוייה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
והוא לא רושם לי גם כמו למעלה אבל כשאני מקליד סיסמה שהיא שגוייה אז הוא אומר לי משהו ואז מראה סמל של תפוח וזהו וחוזר עוד פעם לנעילת הפעלה בגלל שהקשתי סיסמא שגוייה
בקישור שנתתי לך יש תמיכה דבר איתם עם הקבלות של הרכישה ..ויפתחו את זה..זו הדרך.

hamma23

Member
שוב שלום נכון אבל הבעיה שזה אייפון 4 שנרכש לפני שנים על ידי אחותי בחברת סלקום והיא לא שמרה את הקבלות אבל מה שכן האייפון נעול נעילת הפעלה רשום לי רק לרשום את כתובת האפל אי די שאני זוכר אותה ודבר שני כשאני מנסה לאפס בדרך שהם אומרים אז זה שולח לי את זה
Password Reset Email Sent
An email has been sent to your email address, h•••••@g•••••.com. Follow the directions in the email to reset your password.
Done
עכשיו אין לי מושג אם זה תקוע על נעילת ההפעלה האם אני יכול לאפס את זה או שאין מה לעשות ?
תודה לעוזרים

hamma23

Member
וגם יש אפשרות לשחזר עם שאלות שאלתי אותה מה התשובות כי מאז היא רכשה מכשירי טלפון שונים לא של אפל ועברו המון שנים אז היא לא זוכרת גם את התשובות לשאלות

hamma23

Member
וגם אני חושב לסיכום כשחברתי את זה למחשב עשיתי שיחזור אם אני לא טועה אבל לא עשיתי שום גיבוי אז יכול להיות שגם פה יש בעיה ?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
וגם אני חושב לסיכום כשחברתי את זה למחשב עשיתי שיחזור אם אני לא טועה אבל לא עשיתי שום גיבוי אז יכול להיות שגם פה יש בעיה ?
אמרתי לך צור קשר עם החברה, תכין מסמכי רכישה - קבלות. שתהיה לך הוכחת בעלות הם עם כנראה במצב שלך רק הם יכולים לשחרר את הפון למה אתה מתעכב?

למעלה