מה זה ספר הצללים ? ? ?

yonipr22

New member
מה זה ספר הצללים ? ? ?

שלום לכולם. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה זה ספר הצללים הזה שאתם מדברים עליו. נ.ב: אין לי שום ידע מקדים על כל מיני אמונות דרואידיות וכאלה (חוץ מזה שאני קורא "אסטריקס"), אז תתחילו מא'. תודה.

St Frangelico

New member
הממ

ספר הצללים זה הספר פו הפאגני ( או זה שמתעסק במאגיה) כותב על מה שהו לומד בנושא,כל מיני עשבים ושיקויים ושמנים שהוא למד להכין ( או הכין) כל מיני תורות והסברים לדברים ,והטקסים עצמם שהוא עושה אסטריקס זה קומיקס, אני לא רואה פה שום קשר לספר הצללים.. אסטריקס בכלל צרפתי לא?

yonipr22

New member
חיובי, ואסטריקס היה מגאליה

ובגאליה הדת ששלטה זו דת הדרואידים, וחלק מהקטע של הקומיקס זה "שיקוי הפלא" שאותו מכין הדרואיד של הכפר של אסטריקס. כמו שאמרתי, אין לי ידע בנושא. ולגבי הערה על אסטריקס זה היה חצי בהומור. מה זאת אומרת כל מיני שיקויים שהוא הכין. אתה מכין שיקויים? יש לך ספר צללים?

St Frangelico

New member
הא נכון!

פעם ממש אהבתי אותו,הייתי גם בפארק שלו,אבל גאליה זה לא באיזור צרפת? אני כנראה טועה!!. נו שוי.. אני לא הכנתי עדיין שיקויים,אבל יש אנשים שכן ,ויש לי ספר צללים,יש בו שמנים (oil) כל מיני עשבים שאני משתמש בהם או הסברים על כל מיני עשבים,ודברים כאלו..,לרוב האנשים שמתעסקים במאגיה יש ספר צללים.. אגב ,סתם שתדע הספר צללים נקרא ככה,כי פעם רדפו את המכשפות והמאגים,והם פחדו שיגלו שהם מתעסקים במאגיה אז הם החביאו את היומנים האלו של הכישוף וכל זה,וביגלל זה קראו לזה ספר צללים

למעלה