מה זה עוזר שאני חזקה נפשית בעיקר

מייפלס

New member
מה זה עוזר שאני חזקה נפשית בעיקר

אם הלב שלי פצוע , לפעמים מרגישה שהוא מרוסק מרוב פגיעות ומשברים ...

מה זה עוזר שאני חזקה נפשית בעיקר אם דברים מודחקים בתוך הלב שלי עמוק עמוק ... שנדמה שהלב כבר אטום , אבל בפועל הוא לא ...

מה זה עוזר לי שאני חזקה ?

מייפלס

New member
וחוץ מזה אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על מה

שכתבתי ממש מהלב :

" אני כל כך רוצה ביחד ...
אני זוכרת אחרי טעם של ביחד , של שיתוף פעולה ביני לבין בן זוגי לשעבר ... הכנו ארוחה טעימה ביחד ומאוד נהנו וגם התוצאה - מה שבישלנו יצא מאוד טעים ונהנו מלאכול ...
זה כל כך חסר לי !
אני רוצה את הביחד שוב !
אני רוצה את השיתוף פעולה הזה ... את הביחד ... את ההבנה ואת ההשלמה של אחד את השני ... בכל דבר !
של כמעט להיכנס לנעליים של הצד השני ... כי ככה רמת ההבנה הייתה בינינו ...
לא צריך הרבה מילים ...

ואחרי שטעמתי מביחד כזה - הבדידות החתומה של אחרי ... כואבת ומצערת אותי ... משפילה בעיני ... וקשה יותר מהלבד שהיה לי לפני ...

אני רוצה מערכת יחסים חדשה ... שתהיה דומה למערכת היחסים הקודמת , רק טובה יותר , חזקה יותר , עמידה יותר , מאוחדת יותר , תומכת יותר ומכילה יותר...
כי , למרות שמערכת היחסים כמו שכתבתי נגמרה וזה חתום ... וזה לא בגלל שאנחנו רבנו ... וככל הנראה , נישאר בקשר חברי כזה או אחר ...

הלוואי כל כך שתגיע לי כבר מערכת יחסים של ביחד , שוב פעם ...
שנצא לטייל ביחד , שנבשל ביחד , שנצחק ביחד , שנבלה ביחד , שנשלים אחד את השני , עם הבנה שלא זקוקה למילים , שנאהב דברים משותפים , שנאהב דברים שונים כדי שנעשה דברים שאנחנו לא רגילים להם ביחד ...
ושאף פעם שום דבר לא יהיה מובן מאליו אלא תמיד יהיה כמעט כמו בפעם הראשונה ... והעיקר ביחד ... ואת החוסר שלמות ( הרי אין אדם שהוא מושלם ) והפגמים והטעויות של כל אחד מאיתנו כאדם בפני עצמו , נתעלה עליהן , ביחד וגם נאהב את החוסר שלמות הזו ... בצורה מושלמת וטהורה ( כי אהבה אמיתית על כל צורותיה ודרכיה היא מושלמת וטהורה ) !

אז אם יש מישהוא שקורא אותי ומעוניין להכיר ברצינות ...
ולתת לי כתף ומילה טובה לתמיכה על אותה מערכת יחסים שהסתיימה לה ...
ומוכן להתחייב באמת אבל באמת ... ללא התחייבות רישמית ( כלומר להתחתן ... פעם אחת הספיקה לי והיא הייתה כואבת ואחרי הביחד הגיע לבד לתקופה יותר ארוכה מהביחד ) ... אני יותר מאשמח להכיר ... "

רותי 11

New member
חוזק נפשי לא מתבטא בלב פצוע

חוזק נפשי מעיד על עוצמה פנימית והיא
דווקא כן שייכת ללב, ללב חזק הם הולכים
ביחד
החוכמה של הלב היא לדעת לא להדחיק
פנימה אלא לדעת לדלג על דברים שלא
עושים לנו טוב ולחבר אותנו לדברים טובים
את צריכה לעבור תהליכי שחרור עם עצמך
כדי לא להרגיש טעונה ועמוסה מדי ורק אחר
כך יהיה לך גם מקום לדברים חדשים
אם לדוגמא רוצים לרהט את הבית מחדש צריכים
קודם להוציא את הרהיטים הישנים כדי שיהיה
מקום לחדש וזה מה שאת צריכה לעשות עם עצמך
לוותר על העבר הקשה שלך ולצעוד לעתיד קל
יותר

comingof01age

New member
איזה פתגם יפה. ממש יפה.

וכמה יפה - לא מועיל.

ואז מגיעה המגילה על "הכל בידיים שלך" את יכולה לשנות ואת יכולה ליצור עתיד טוב יותר - בלי שום רמז כיצד לעשות זאת. בזבוז זמן ניו אייג'י. תכתבו לפסיכיאטריה על ילדים רוחניים -שיזרקו אתכם לצינוק חשוך מאוד ומשם תכתבו את מגילות ה"תבונה הרוחנית" שלכם.

למעלה