מה זה פג-תוקף ?

מה זה פג-תוקף ?

זה כשמזון מסויים עבר לו הזמן שאפשר לאכול אותו. אבל יש לזה גם פירוש אחר - זה פג שמתחיל לתקוף אנשים. אז תארו לכם איזה כח יהיה לו כשהוא יגדל.

Reut E

New member
למעשה אותו פג הוא כמובן

צ'אק נוריס... צ'אק נוריס הכל יכול!

פאג

http://images.google.com/images?hl=en&q=pug&gbv=2 אני חושב שעם קצת אימונים הוא יכול להיות כלב תקיפה...רק צריך אלפיים ש"ח (פלוס מינוס) כדי לקנות את הכלב,ספר אילוף טוב,הרבה זמן פנוי וחוש הומור ייחודי אם רק היה לי 2000 ש"ח לביזבוזים כאלה...

Reut E

New member
הוא עשה יותר מידי דברים

שרק סטלנים מסוגלים לעשות הוא אחד הגברים האמיצים והחזקים!!

bobx

New member
או הו... יש המון צ'אק נוריס...

כשצ'אק נוריס עושה שכיבות שמיכה - הוא לא דוחף את עצמו למעלה אלא דוחף את כדור הארץ למטה. צ'אק נוריס לא ישן - הוא מחכה... פעם נחש הכיש את צ'אק נוריס, כעבור יומיים הנחש מת.. יש המווווון כאלה...
(ודי טחונות האמת... אני מת לשמוע איזה משהו חדש כזה...
)

...

צ'אק נוריס מפיל מטוסים רק ע"י כך שהוא עושה צורת אקדח עם היד מכוון על המטוס ואומר "בנג" צ'אק נוריס יודע איפה כרמן סאן דייגו נמצאת בכל זמן נתון צ'אק נוריס שיחק בסרט ארמגדון...בעצם רק הביצה השמאלת שלו...בתור המטאור יש אנשים שצ'אק נוריס לא הורג,אנשים בודדים אלו הצליחו לברוח...קוראים להם אסטרונאוטים צ'אק נוריס יכול להרוג שני אבנים עפ ציפור אחת צ'אק נוריס יכול לחזור בזמן ולהרוג את הסבא שלו צ'אק נוריס יכול ליצור אבן כל כך כבדה עד שאפילו הוא לא יכול להרים אותה,ואז הוא גם מרים אותה,רק כדי שתדע מי לעזאזל זה צ'אק נוריס ויש עוד הרבה,אלו האהובות עליי ששלפתי

Reut E

New member
חחח שמתם בדיחות טובות עליו

שכחתם שצ'אק נוריס יכול לחלק ב0 ושפעם צ'אק נוריס ספר עד אינסוף

bobx

New member
* פעם צ'אק נוריס ספר עד אינסוף - פעמיים.. ../images/Emo9.gif

כן - שמעתי כבר את: * צ'אק נוריס יכול להרוג שני אבנים עפ ציפור אחת * צ'אק נוריס יכול ליצור אבן כל כך כבדה עד שאפילו הוא לא יכול להרים אותה,ואז הוא גם מרים אותה,רק כדי שתדע מי לעזאזל זה צ'אק נוריס... קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש...
היו גם- צ'אק נוריס משאיל לסופרמן לפעמים את הגלימה שלו. כשהבוגימן הולך לישון הוא בודק את הארון שלו שצ'אק נוריס לא שם. פעם צ'אק נוריס שכב עם בחורה במשאית וטיפה אחת מהזרע שלו הגיע למנוע... אנחנו מכירים היום את המשאית הזאת כאופטימוס פריים...

Reut E

New member
ראסמי שכחתי שהוא ספר פעמיים

קראתי עכשיו כמה ממש טובות! צ'אק נוריס השכיב את מריה הבתולה. בעת חופשה באיטליה, צ'אק נוריס השתעמם ונשען קצת על מגדל בעיר פיזה פעם נפוליאון היה גבוה, אבל הוא העליב את צ'אק נוריס... ישו יכול ללכת על המים, צ'אק נוריס יכול לשחות באדמה!

למעלה