מה זה פה, אני מפסידה
???

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מה זה פה, אני מפסידה ../images/Emo4.gif???

היום עשיתי בדיקות דם דחופות כי יצאו לי כתמים של מכות על הידיים והרגליים ( רק שלא יחשבו שאני אשה מוכה
) והנה מסתבר שההמוגלובין ממשיך לצנוח לו ועומד כרגע על 8.7. הדרי, האם יש פה מגמה של ניצחון מתקרב? אני לא מוכנה ואל דאגה אני לא מוותר בקלות. בטח מחר אקבל טלפון מרופאת המשפחה שלי ונסדר את ההדורים ביני לבין אדון המוג .... היום גם הוחלט להעלות את מינון הפרדניזון שוב כך שלי אין חדשות מזהירות היום. מזל שרינתוש באה אלי ועשינו לנו יום כיף אחרת סתם הייתי שוקעת לי בדיכאון שלי מחכה לבשורות טובות

gaia20

New member
גם את מריחה את זה??

כן כן...נו, זה הריח הזה.... אמ...נו...הריח הזה...אוף...ברחה לי המילה..... נו...את יודעת על מה אני מדברת....... כן...כן...ריח של.................. של....נו..... אה!! של הניצחון!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו ברצינות, כי 8.7 כבר מתקרב לתחום האסור אז כמה שאלות שירוש- בדקת פעם אולי יש איזשהו דימום פנימי? בזמנו, כשלי היתה ירידת המוגלובין בלתי מוסרבת עשו לי בדיקות לוודא שאין לי למשל פצע בקיבה...או במעי...אומנם לא מצאו כלום, עד היום, אבל שווה לבדוק את זה, או לפחות להעלות את האפרשות אצל הרופאה אלא אם כן כמובן מדובר במחזוריםקשים במיוחד שגורמים לזה. תעדכני, אני הולכת כנראה מחר בבוקר לעשות בדיקה.

ל3

New member
רגע, רגע...

הרי אמרתי שאני לא מוותרת ועדיין לא הרמתי דגל לבן. אכן היה לי דימומים ממושכים קשים אבל היה אמור להיות שיפור מסוים. בכל אופן, נראה לי שזה מתאים למצב הכללי- קמתי היום הפוכה. פרקים צועקים הצילו, הגוף כואב והחום הנמוך הזה 37.7 מציק נורא. נראה לי שהירידה בהמוגלובין איך שהוא קשורה להכל ביחד. אני לא יכולה לעדכן את הראומטלוג שלי כי המירפאה בחופש כל הסוכות אבל אחרי סוכות אצור איתו קשר. בנתיים יש לי רופאת משפחה נהדרת שעוזרת לי שירי

gaia20

New member
טוב...נו... ../images/Emo4.gif

יש לנו תאריך יעד...נראה עד אז...

חום נמוך?

אה כן כבר דיברנו על זה הקטע שאצלי 37.7 זה חום מאוד גבוה ואני מרגישה גוססת איתו .... 37.7 אצלי זה כבר מחלה ואני צריכה ללכת לרופא ...

gaia20

New member
גם אצלי

אני לא צריכה להגיע ל 37.7 בשביל להרגיש לא טוב אני מרגישה את זה בכל מעלה מעל ל 37

צודקת

גם אצלי מעלה מעל 37 אני חולה ורועדת מקור.
החום גוף שלי בד"כ הוא כמו של לטאה מצויה ... 35.7 חחחחחחחחחחחחחחח

ל3

New member
כן בנות

החום הנמוך הזה יותר מציק מחום גבוה ,באמת. אני מסתובבת איתו כבר חודשים. לפעמים אני לא מרגישה את זה בכלל ולפעמים אני כל כך מרגישה את זה שזה נורא. כמו שפעת כזאת שכל הגוף נאחסי....

gaia20

New member
../images/Emo12.gif

אני בחורה...בחורות לא מפליצות...... לכי...לכי...לכי....(תמשיכי ללכת, אני בנתיים אחשוב על משהו)

למעלה