מה זה פה? ארבע לפנות בוקר

אבא גאה

New member
מה זה פה? ארבע לפנות בוקר

אין אף אחת שלא נרדמת? אין אף אחת שכ"כ קשה לה ללכת לישון? אף אחת לא רוקמת? מה נהיה איתכן? לסביות? התדרדרות מוחלטת? יאאלה תתעוררו, הגיע זמן קריעת שמע של שחר(חור)ת...

אבא גאה

New member
עכשיו בדיוק

הצחקת אותי ובא לי חבק אותך. תבדקי את השעון שלך תראי שאומר אותו דבר בדיוק.

Yaara77

New member
Hiya Dadd

I'm awake and kicking, here in Thailand. Just drill a hole through earth and drop over for a visit. Will arrive home within a week, but plan visiting US and CA in the Spring. Could be lovely to come and kiss you all there. Well, you know the prince gets most of the kisses. C'est la vie Huggles Yaara

אבא גאה

New member
Please

אנא ממך בואי לחבק ולנשק אותנו קצת אוהב אותך

אבא גאה

New member
לא יכול להיפרד מ"בעלו"

כתבה במעריב: "...הליברליות של מדינות מערב אירופה התגלתה כחרב פיפיות עבור גבר תאילנדי שביקש להיפרד מ''בעלו''. האיש בן 42, התחזה לאישה כדי לשאת את אהוב ליבו הגרמני בדנמרק לפני תשע שנים. בזכות הנישואים זכה בתעודת תושב של גרמניה. לאחרונה ביקש האיש מבית משפט בעיר סל, לבטל את הנישואים בטענה שהוא נישא לבן זוגו תחת זהות ושם בדויים של אישה. בית המשפט דחה את בקשתו בנימוק שנישואים בין גברים מוכרים על ידי גרמניה ולכן הם לא ניתנים לביטול. אולריך סקווירבלייז, דובר בית המשפט בעיר סל תוהה: ''איני יודע מדוע הם נישאו מלכתחילה, האם זו היתה אהבה אמיתית או שמא הרצון להשיג תעודת תושב עבור הגבר התאילנדי''...."

colourful

New member
אבא באמת....עכשיו באים?

אני שמתי את הלינק לכתבה הזו לפני יומיים! תחת הכותרת "תראו משו" זה עדיין פה בעמוד הזה.... עכשיו אני יודעת שאתה בכוונה מתעלם ממני ולא קורא הודעות שלי! עליתי עליך! אני הבת המקופחת!

אבא גאה

New member
אשה או שולחן?

במסגרת השימוש בגוף האישה, הנה עוד משהו שקראתי במעריב. תקציר: ".....במלון מרקיור בת ים נפתחה לאחרונה מסעדת טוקיו שנחאי, ובאמתחתה בשורה, שספק אם תהלום את המנטאליות המקומית. המדובר במנהג הבודי סושי, ייבוא אישי מיפן של עוז יעקב, בעל המסעדה, שחי ביפן שנים ארוכות. בארוחה מסוג זה שוכבת בחורה חשופה על שולחן נמוך, ועליה מוגשים מיני קונוסים, מאקי, ניגירי, סשימי וכו'. ......"

ניראות

New member
מעניין למה חייב

להיות גוף של אישה? יש גם תשובה: עם גוף של גבר מקבלים עם רצון ובלי רצון דנטלפלוס :)

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif

לדעתי ולצערי זה כי הרבה יותר נהוג לנצל את הגוף הנשי... לא שאין דוגמנים גברים וחשפנים גברים וכו'... עדיין משום מה יותר קל לא/נשים ל"השתמש" בגוף הנשי למטרות קידום מכירות. משום מה?

למעלה