מה זה פורום של חננות כאילו?

alonkl1

New member
מה זה פורום של חננות כאילו?

לא הבנתי מה הרעיון של הפורום הזה?

little moon

New member
נו, תהיו נחמדים,

תענו לו

Boldo

New member
כן, זה פורום חננות, גאון אתה כפרע - באמא שלי

איזוס

New member
מה זאת אומרת ../images/Emo35.gif

איך אתם מגדירים עצמכם כחנונים ? איפה עובר הקו ?????? איפה????

sagima

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

הוא עובד בערך שלוש שנות אור מימין לאלפא סנטורי.

איזוס

New member
חומד, תהיה רציני ../images/Emo88.gif

מדובר פה בשאלה של זהות עצמית. יש בינינו העומדים מול המראה, מישירים מבט ושואלים האם אני חנון ?????

איזוס

New member
קןל קורא במדבר...

בן אדם מתייסר בשאלות קיומיות ומקבל הטפות בלשניות

Boldo

New member
מסתבר שיש בינינו כאלו..

יצורי אופל שנוצרו מטעות גנטית , מישרים מבטם למראה ואומרים "אני חנון". אגב נעשו מס' נסיונות לצוד אותם , בעיקר בשנות ה80, אך מסתבר שהם מין סתגלני מאוד שיכול להטמיע עצמו. למידע נוסף קרא בזונה ויקי.

Boldo

New member
הייתי בטוח שזה..

אלפא *קנטאורי*...או שזה פשוט השם בלעז? (עדיין זכור לי המשחק הנפלא של סיד מאייר "אלפא קנטאורי")

sagima

New member
מסתבר שכן

אבל בלועזית זה Alpha Centauri וככה גם מבטאים את זה (אלא אם כן אני חיי את כל החיים שלי בשקר)

alonkl1

New member
אני לא מבין..

איך בנאדם יכול להגדיר את עצמו בכל מובן "חנון"? בחברה המערבית המודרנית ההגדרה היא מילת גנאי לכל דבר, אפשר ללמוד, אפשר להרחיב את ההשכלה (ורצוי), אבל זה להיות חנון? מה אני אשב בבית ולא אהנה מהחיים? כל דבר בחיים שמים בפרופורציות, כמבון שזו לא כמות מסוימת וכל אחד לפי ההרגשה שלו. אבל להגדיר את עצמך כחנון זה לא נורמאלי.

suki da yo

New member
מה זה נורמלי?

אני חנונית. בהחלט. אתמול הייתי בפאב עם חברים. שהתכרנו. ששיחקנו נבר. התנשקנו. צחקנו מבדיחותץ מתימטיקה. דיברנו על כנסים של חנונים, וקבענו ללכת היו לשחיה לילית. זה מספיק טוב? להיות חנון לא אומר "לשבת בבית לבד ולא להנות מהחיים".

sagima

New member
אין לך משהו יותר טוב לעשות עם הזמן שלך

חוץ מלענות לו? ועוד תשובה רצינית... ובלי תרוצים בסיגנון של "זה עדיף על לראות הרצאות חדוא".

suki da yo

New member
למה לא....

אתה יודע, לפעמים אנשים חושבים שחנונים זה סוג של חיה שצריך להציץ אליה מבין הקירות של איזה גן חיות וחצי-אנושיים. אני מאמינה בלענות. עד שהוא לא ירד לרמה של העלבות בכוונה, או לפחות כל עוד אני במצב רוח טוב. אבל תנסה אותי במצב רוח רע, אני יכולה להתנפל על אנשים תמימים ולכגרום להם לרצות למות...

pieceofmadness

New member
הנה המדריך המתקדם להגדרת החנון המצוי../images/Emo70.gif

1. יש לו נזלת בצבע סגול בוהק, אבל אפשר לראות את זה רק כשהוא מתעטש בנוכחות חמישה חנונים אחרים בלילות חצי ירח חורפיים. 2. כשקוראים לו לצאת החוצה מהבית, הוא מתחבא מתחת לספה (מקורות יודע דבר מוסרים שבאזורים שבהם הספות מחפות על חנונים רבים מדי, נשמע צליל ההפעלה של מייקרוסופט כשמתיישב משקל חריג). 3. עוברי אורח נוהגים לסובב אחריו את הראש ברחוב. במקרים קיצוניים הם גם שואלים אם קו חמש עבר. כלומר, נראה לו שככה זה יהיה תיאורטית, כי הוא לא באמת יוצא. 4. יש לו נטייה להזדווג וירטואלית בלבד. חנונים ממין זכר שלא זכו באחות בוגרת, לא יודעים איך נראית חזייה. 5. כתוצאה מסעיף 4, סכנת הכחדה המונית עומדת על החנונים בעולם הרחוב, אולם הרשת עדיין תהיה מפוצצת בהם. 6. הוא אוהב ללכת מכות. מאוד!! אבל רק עם נמלים צולעות. 7. יש לו שבע אצבעות בכל כף רגל. זו הסיבה שהוא לעולם לא ילך בסנדלים. 8. חנון הסובל מפרנויה במצב מתקדם, יעדיף להסתובב עם מסיכת אב"כ מרובעת גם בתוך הבית. אבל מכיוון שהיא לא מאפשרת לו להרכיב את משקפיו בו זמנית, הוא נאלץ להרכיב את המשקפיים הרזרביות

Tervingi

New member
מה?!

את רוצה להגיד לי שהוא לא עובר בארלוזרוב?! סעמק, איך אני עכשיו יורד ממנו? איזו פדיחה...

למעלה