מה זה "פרוגינובה" (זו תרופה)?

מצב
הנושא נעול.

למה משתמשים ומדוע? מישהי מכירה? קיבלה? ה-
של נועה

אני מקווה שזיכרוני אינו מטעני

של נועה
אני מקווה שזיכרוני אינו מטעני
קיבלתי את זה לקראת החזרת מוקפאים, לצורך גידול הרירית, האם את לקראת החזרת מוקפאים?

הייתי אמורה... אבל- נעלם לי המחזור,

של נועה
ואין שום התפתחות של זקיק או רירית, אז אחרי שבועיים וחצי של US ן-E2 הרופא שלי החליט להתחיל עם הכדורים הללו. תודה על התשובות, ה-
של נועה

פרוגינובה = אסטרדיול (E2)

ואין שום התפתחות של זקיק או רירית, אז אחרי שבועיים וחצי של US ן-E2 הרופא שלי החליט להתחיל עם הכדורים הללו. תודה על התשובות, ה-
של נועה
פרוגינובה = אסטרדיול (E2)
כלומר תוספת של אסטרוגן. בדרך כלל האסטרדיולים (זה ה-E2 שבודקים את רמתו בדם) ניתנים כאשר קיימת בעייה של התפתחות רירית או נדרשת לה עזרה. אני קיבלתי בזמנו אסטרופם, שזו צורה אחרת של E2 (אגב, מצאתי אז, שגם אמי מקבלת את אותה התרופה, מן הסתם מסיבות שונות...). אני מקווה שזה לא יגרום לך את תופעות שרומי הזכירה ושיעזור לרירית ולזקיקים לעלול כפורחים. שיהיה בהצלחה, דג!

רומי 007

New member
שלום לדגית

של נועה
שלום לדגית
קיבלתי את הפרוגינובה כמה פעמים ואפילו כתבתי לה פעם "שיר אהבה" בפורום - אין לי מושג איפה זה. זו תרופה לעיבוי הרירית שניתנת בנוסף לזריקות או כהנה להחזרת מוקפאים ללא זריקות. הבעיה שלי איתה היתה שהיא גרמה לי לתופעות של גיל המעבר כמו חום וקור, עיפות קיצונית ועוד. כרגע אני לא בוכרת מה היו כל התופעות אך לא הייתי היחידה בפורום שסבלה מהן והיה לנו על זה שרשור ארוך. בשורה התחתונה - לי ולעמית ככל הזכור לי היא עזרה כמו כוסות רוח בערך. יש לה גם חלופות וצריך לשאול את הרופא. מקווה שלך זה יצליח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה