נו..מה חדש? עוד סיפור של מנוולים,עצלנים
וחזקים על חלשים. לפעמים אני חושבת עד לאן יגיעו הסיפורים האלו, אם הגענו לשיא של גועל הנפש, ואני לא מאמינה שיש עוד קליימקסים, ועדיין לא הגענו לשיא. אין לי תשובת פלא לגבי מה צריך לעשות כדי למגר "תופעות מנגלה" שכאלו, {זה נראה כאילו מישהו מנה ניסויים על בני אדם ... עד מתי יצעקו "די"!!! מצטערת אבל זה מזכיר לי את המפלצת ההוא מאז. נכון אני מתנסחת רע, אבל זה מה שמזכיר לי כעת}.וכרגע בטוח שצריך להוציא את האצבע מהתחת וצריך להתחיל לזוז. לא יעלה על הדעת שכמעט בכל שבוע אנו קוראים על איזה מקרה זוועתי שכזה, לא יכול להיות שזה קורה, ואין ענישה מרתיעה. אני לא מבינה בתחום המשפט, אני רק מבינה שמשהו דורך במקום, ואני יודעת שאצלי כשמשהו דורך במקום זה אומר שאני צועדת אחורה. הנבלות האלו לא מפחדים להתעלל. הזוועה עולה על כל דמיון. ואני בתור אשת תקשורת ועיתונות יודעת לקחת מכל סיפור את האחוזים הנכונים ולהתייחס לסיפור בצורה הנכונה, אבל האמינו לי שגם אם אחוזון אחד הוא נכון... המצב אמור לא לתת לנו לעצום עין בלילה, ולו רק בתור אזרחים אכפתיים, עזבו את מעורבותינו הנוספת בעניין. זוהי התעללות לאור היום, ואל לנו לשתוק. מי ששותק נותן יד לדבר עבירה. זוהי דעתי.