מה זה צריך להיות

מה זה צריך להיות../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

נמאס כבר כל יום אני קם בבוקר קורא עיתון ומישהו אחר מת זה לא סתם פעולת טרור זה רצח עם והממשלה שלנו לא עושה כלום בתור אחד שהיה קרבי מאוד בצבא אני אחד שאכפת לי מטיבעי כואב לי הלב על כל אחד שמת כי זה לא סתם מיספרים 4 מתו כאן 3 מתו שם וכולי וכולי זה אנשים כל אחד ואחד מהם זה אבא של מישהו זאת אימא של מישהו זה הבן של מישהו המשפחה הזאת קמה ליום חדש בלי אבא או אמא המשפחה הזאת קמה ליום חדש בלי בן או בת בלי אח או אחות זה לא סתם מיספרים זה אנשים ואנחנו לנו לא אכפת כל עוד זה לא פוגע בנו רק במתנחלים או בירושלמים או בכל מקום אחר רק לא אצלנו אבל איך רק תגידו לי איך הגענו למצב שכבר לא אכפת לנו מי מת שאנחנו לא עושים כלום רק מעבירים ערוץ בטלביזיה לראות משהו קומי כדי לברוח מהמציאות למה אנחנו שותקים ולא עושים כלום למה אנשים מקימים צעקה רק שזה מגיע אליהם למה לא לפני עוד כמה אנשים צריכים למות עד שנבין שגם אנחנו חיים בסכנה שזה לא חיים בכלל עד שמתי שהוא זה יגיע אלינו אנחנו צריכים להחזיר מלחמה כדי שהם {הערבים} יבינו שאנחנו נהיה כאן עוד הרבה זמן אחריהם ואנחנו לא זזים מכאן והממשלה שלנו מה היא עושה מפציצה בתגובה בנייני משטרה נטושים בעזה ורמאללה כל הזמן אני שומע בחדשות מסוקי חיל האוויר הפציצו את בנייני המשטרה הפלסטינית בעזה ורמאללה כמה ביניינים כבר יש שם בכל תל אביב יש 4 לפי הספירה שלי בעזה לבד יש 106 בניינים של המשטרה אבל אנשים יקרים יש לנו כל מיני בעיות והראשונה בהם זה אנחנו אנחנו מפולגים מדינה קטנה עם חוקה דפוקה תראו כמה מפלגות יש לנו הליכוד המערך מולדת שינוי ש"ס יהדות התורה כל אחד דואג רק לעצמו ולאנשים שלו ולא אכפת לא משום דבר אחר אנחנו צריכים להתאחד ולהודיע לערבים כבר עכשיו שמכאן אנחנו לא זזים שועל האש {שחי ליום שבו נחזיר {עם ריבית} להם על כל הבלאגן שהם עשו}

ש לכ ת

New member
שועל ה - ../images/Emo117.gif היקר

שנינו יודעים שאם זה היה תלוי בנו האזרחים מן השורה אז כבר מזמן הערבים היו מוצאים עצמם מאוימים ונפחדים . היינו עושים להם את מה שיש לנו בסתר ליבנו ואין לנו אומץ לומר אותו אפילו במסיבה שמנית קודם : אנחנו מפולגים בתוכינו. יש פעמים ורבות מאוד שאני רוצה לקום ולצעוק את דיעותיי אבל איני יכולה שמא יקומו השמאלנים החביבים ויכנו אותי גיזעניתובמקרה היותר גרוע שאני אמצא את עצמי נענשת ע"י החוק , לעומת הערבים ,סליחה ישמעאלים,שלהם אין שום הגבלה להביע את דיעותיהם הן מבחינה מילולית והן מבחינה מעשית ..... אז זה המצב ידידי ואין באפשרותינו לשנות אותו. הדבר היחיד שאני יכולה לומר לך זה שכל עוד השמאלנים יתמכו ויעודדו את המחבלים וימשיכו למכור להם אשליות שוא כגון מדינה ושיויון זכויות אז המצב ילך ויחריף ...

pilovich shahaf

New member
ממשה דיין ועד משה דיין-מסע אל העבר../images/Emo63.gif

נושא: ממשה דיין ועד משה דיין- מסע אל העבר רפ"ק משה דיין, תושב מעלה אדומים, נרצח ביריות באזור מדבר יהודה. גופתו נמצאה על ידי בדואים באזור מנזר מרסבה כשאופנועו במרחק מה ממנו. מחקירת המשטרה עולה כי רפ"ק דיין יצא לבדו לטיול במדבר יהודה. כאמור, לפנות ערב נמצאה גופתו על ידי בדואים שהודיעו על כך לקצין הבטחון של הישוב קידר, משה מיכליס אשר הגיע במהירות למקום והעביר את הגופה לישוב קידר. על גופתו של רפ"ק דיין נמצאו סימני ירי אך נראה שהמחבלים שירו בו לא התקרבו לגופה, מאחר ונשקו האישי ומסמכיו נמצאו על גופתו. הערכת המשטרה היא כי הרצח בוצע על רקע לאומני. אין בידי המשטרה כיוון חקירה לגבי מבצעי הרצח. גופתו של רפ"ק משה דיין הועברה לבדיקה במכון הפתולוגי באבו כביר. הודעה נמסרה למשפחתו. רפ"ק דיין השאיר אחריו אשה ושלושה ילדים. הסיפור הטרגי והניפשע הזה קרה השבוע בשנת 2002... והרי לכם סיפור שמורכב מסיפור משנה נוסף שלוקח אותנו עד משה דיין האגדי, החייל, ההארכאולוג ושודד העתיקות, השרמנטי, הסכיתו וקיראו...:- בסף חודש מרץ בשנה שעברה/2001 בראשית אינטיפאדת אלאקצה, נפלו פגזי מרגמה ראשונים ליד נחל עוז בחבל עזה, וזה מחזיר אותנו לחודש אפריל 1956 יצא הנער רועי רוטנברג מנחל עוז רכוב על סוסו ומקל בידו כדי לגרש חבורת ערבים מסיגי גבול. הערבים רצחו אותו בדם קר, גררו את גופתו אל מעבר לגבול, התעללו בגופתו, ניקרו את עיניו והחזירוהו אחר-כך למשקיפי האו"ם. להלויה של רועי רונברג הגיע גם הרמטכ"ל בזמנו משה דיין שהכיר את הנער מביקור קודם, וכך ספד לו משה דיין..:- אל נא נטיח היום האשמות על הרוצחים, מה לנו כי ניטען על שינאתם העזה אלינו שמונה שנים הינם יושבים {זיכרו השנה 1956 } במחנות פליטים אשר בעזה ולמול עיניהם אנו הופכים לנו לנחלה את האדמה והכפרים בהם הם ישבו הם ואבותיהם. לא מהערבים אשר בעזה כי אם מעצמנו נבקש את דמו של "רועי". איך עצמנו עינינו מלהסתכל נכוחה בגורלנו, מלראות את יעוד דורנו במלוא אכזרויותו הנישכח מאיתנו כי קבוצת נערים זו, היושבת בנחל עוז, נושאת על כתפיה את שערי עזה הכבדים, שערים שמעברם מצטופפים מאות אלפי עיניים וידיים המתפללות לחולשתנו כי תבוא בכדי שיוכלו לקרענו לגזרים - השכחנו זאת..... הן אנו יודעים כי על מנת שתיגוע התקוה להשמידנו, חייבים אנו להיות בוקר וערב מזוינים וערוכים, דור התנחלות אנו, ובלי כובע הפלדה ולוע התותח לא נוכל לטעת עץ ולבנות בית. לילדנו לא יהיו חיים אם לא נחפור מיקלטים, ובלי גדר תיל ומקלע לא נוכל לסלול דרך לקידוח באר מים. מיליוני היהודים שהושמדו באין להם ארץ, צופים אלינו מאפר ההיסטוריה הישראלית ומצווים עלינו להתנחל ולקומם ארץ לעמנו.| אך מעבר לתלם הגבול גואה ים של שנאה ומאווי נקם המצפה ליום בו תקהה השלווה את דריכותינו, ליום בו נאזין לשגרירי הצביעות המתנכלת לנו להניח את נשקנו. אלינו זועקים דמי "רועי" מגופו השסוע. רועי רוטנברג, הנער הבלונדיני הצנום אשר הלך מתל-אביב לבנות ביתו בשערי עזה להיות לחומה לנו. רועי- האור שבליבו סינוור את עיניו ולא ראה את ברק המאכלת. הערגה לשלום החרישה את אזניו ולא שמע את קול רצח האורב. כבדו שערי עזה מכתפיו ויכלו לו. {נאומו של משה דיין האגדי מובא בקיצור...} סיפור מישנה... לידיעתכם, משה דיין האגדי נולד בקיבוץ "דגניה" ב-1915. כשעשו לו הורי את ברית המילה ניתן לו שמו "משה" על שמו של "משה ברסקי". שנירצח על ידי ערבים ליד קיבוץ דגניה כשנה וחצי לפני שנולד. בני המשפחה בירכו אלה את אלה בבירכת מזל טוב ובמישאל לב שאכן משה ברסקי יהיה הקרבן האחרון במאבק שלנו עם הערבים... אז מה היה לנו פה שלושה תאריכים, "ציוני דרך" שנת 1915, שנת 1956 ושנת 2002.....ובשלושת המיקרים האלה יש מכנה משותף...:- השם "משה", והצורה שבה נירצחו על ידי ערבים/חיות טרף שזה לא משנה אם היתה לנו מדינה או לא, הם רואים יהודים רואים דם, רצח, רכוש, נשים בעיניים הם רוצחים, נקודה......... אין חדש תחת....ה- מבחן היה ועוד יהיה.... תוצאה היתה, יש ועוד תהינה..... ואני שואל את "מר שמעון פרס" מה קרה היום שלא קרה אז, למה אז לא דחפת לעשות שלום עם שכינינו, כשהיה עוד אפשר, מה קרה למה היום... שאלה רטורית גרידא....

חבר מהעבודה שלי אמר

משהו חכם שאולי יעצבן חלק ממכם הערבים לא הם לא הבעיה הם צודקים שימשיכו לרצוח אותנו ולמה זה כי אנחנו נותנים להם אנחנו לא מענישים אותם אם היה ילד שכל הזמן גונב ורואה שלא עושים לא כלום הוא ימשיך אבל אם מטפלים בו ומלמדים אותו לקח הוא לא יגנוב יותר בחיים מה שאני מנסה להסביר זה אין דבר כזה ערבי הצליח לעשות פיגוע אנחנו נתנו לו אישור כי אנחנו לא עושים כלום עוד כמה אנשים צריכים למות כדי שנבין שזאת כבר מלחמה על קיום ולא שום דבר אחר זה או הם או אנחנו

שאלה לי אליך

מה גורם לאנשים האלה {השמאלנים} לחשוב שבאמת יש סיכוי לשלום ודו קיום הרי הם רואים שכל יום נרצחים אזרחי מדינת ישראל אז מה גורם להם לחשוב לכיוון של עתיד וורוד יותר הם רואים שאי אפשר לדבר איתם שהם {הערבים} משקרים ולא עושים כלום ומעודדים אלימות

pilovich shahaf

New member
את מי את/ה שואל/ת את השאלה הזאת../images/Emo35.gif

קשה להבין מי בין השניים ...
מבחן התוצאה. פ"ש.

ש לכ ת

New member
תן לי להסביר לך../images/Emo22.gif

השמאלנים רואים בפיגועים וברצח ההמוני הזה דבר לגיטימי אתה בטח שואל את עצמך למה . אז הנה התשובה לכך : הם מאמינים שאנחנו אשמים בכל מה שקורה מכיון שאנו עושים בערבים שפטיםכלומר , כובשים את אדמותיהם , רוצחים את מישפחותיהם וכל שאר הבולשיט שאתה יכול לתאר . לדעתם כל עוד נמשך הכיבוש שלפי הלקסיקון הימני זה בעצם מאבק בטרור , אין מצב שהמצב בארץ ירגע אלא רק יחמיר . והיחידים שיכולים לעצור את שפיכות הדמים הזו זה רק אנחנו ונחש למה ? יפה כי אנחנו אשמים
וסתם להשכלה כללית הם ,כלומר הישמעאלים כן עושים למען השלום ואפילו מעבר למצופה מהם, ומי שיושב בחיבוק ידיים ומעדיף להרוג אזרחים חפים מפשע (הכוונה לקורבנות השלום הישמעאלים) זה אנחנו , להזכירך שכל מה שאתה רואה בו מאבק בטרור הם (השמאלנים) רואים בו הרס השלום אז חבל שתמשיך לנסות ולהבין למה הם רואים דברים (שאני ואתה בחיים לא נראה)בצורה הזו בסוף עוד תחטוף מיגרנה

pilovich shahaf

New member
שים לב,האם יש קשר לסיפור/האגדה../images/Emo88.gif

...שחייל בודד עם רובה קרבין מיושן ומחוזק במסמרים, שהרג 14 אזרחים וחיילים בלי היכולת להתגונן, לבין בחירתו מינויו של הרמטכ"ל החדש... שאלה רטורית גרידא. ובכן היום הוטל הפור ויש רמטכ"ל וסגן רמטכ"ל חדשים....:- "ראש הממשלה הישראלי החליט הרמטכ"ל הבא של צה"ל, אלוף משה בוגי יעלון-סגן הרמטכ"ל בפועל, וסגנו- אלוף דן חלוץ מפקד חיל האויר בפועל... אלי ידידי, השאלה ששאלתי לעיל הופנתה לקצין בכיר בצ.ה.ל, וזה מה שהוא ענה...:- הציג שאלה זו לקצין בכיר מאוד, הוא התבונן בשואלים בתמיהה ואמר: " מה, אתם באמת לא חמכירים באיזה מדינה אתם חיים" אין חדש תחת...ה-שמש פ"ש אלי, שאלה לסיום ..:- אם ונניח היה ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק היה עדיין ראש ממשלה, מי לדעתך היה מתמנה להיות רמטכ"ל מבין 5 המועמדים שהיו....??!!

למעלה