מה זה קבלת שבת? מה זה מסיבת קבלת שבת? מה עושים שם? מה טווח הגילאים? איפה הכי כדאי?
ח חדשפה3 New member 24/10/09 #1 מה זה קבלת שבת? מה זה מסיבת קבלת שבת? מה עושים שם? מה טווח הגילאים? איפה הכי כדאי?
1 12אניהיא New member 24/10/09 #2 קבלת שבת... זה ביום שישי לפני כניסת שבת עושים שם מה שעושים בדרך כלל במועדונים... שותחם, אוכלים ורוקדים. איפה הכי כדאי? זה תלוי באיזה אזור אתה נימצא, לא?
קבלת שבת... זה ביום שישי לפני כניסת שבת עושים שם מה שעושים בדרך כלל במועדונים... שותחם, אוכלים ורוקדים. איפה הכי כדאי? זה תלוי באיזה אזור אתה נימצא, לא?
ח חדשפה3 New member 24/10/09 #3 תודה, אני נמצא באזור תל אביב. ואני ואשתי לא יוצאים כל כך למועדונים.. אבל היינו רוצים להתחיל.
1 12אניהיא New member 26/10/09 #4 יש בערך 4 מקומות אבל לא הצלחתי לברר את שמות כל המקומות. אלה מה שכן הצלחתי... שער 1 {בלומפילד} המקום של רוזי אני מאמינה שיהיו פה חברים שיוסיפו עוד שמות..
יש בערך 4 מקומות אבל לא הצלחתי לברר את שמות כל המקומות. אלה מה שכן הצלחתי... שער 1 {בלומפילד} המקום של רוזי אני מאמינה שיהיו פה חברים שיוסיפו עוד שמות..
א אבישי בן נתן New member 26/10/09 #5 מקום נוסף שבו יש קבלת שבת יוונית הוא... מועדון הסטייג' יונה הנביא 2 ת"א כל יום שישי החל מהשעה 18:00 עד השעה 21:30. אם תרצו עוד פרטים פנו אלי במסר אישי .
מקום נוסף שבו יש קבלת שבת יוונית הוא... מועדון הסטייג' יונה הנביא 2 ת"א כל יום שישי החל מהשעה 18:00 עד השעה 21:30. אם תרצו עוד פרטים פנו אלי במסר אישי .