מה זה , קופ"ח מכבי עושים צחוק?

מה זה , קופ"ח מכבי עושים צחוק?../images/Emo67.gif

קבלתי מהם מכתב היום ובו הם אומרים שאינם יכולים לזכות אותי עבור כל הטיפול שקבלתי באסותא בIVF שעשיתי(US, בדיקות דם, שאיבה והחזרה): שלמתי קרוב ל800 ש"ח ונאמר לי עוד לפני שלמבוטחות מכבי מגן וזהב יש החזר של מעל 80 אחוז. אבל מכבי האלה כתבו במכתב שע"פ חוקי הקופה דרישתי אינה צודקת . אקסיוז מי??? איפה הצדק? HELP
 

ריטה1

New member
ואם בקופת חולים עסקינן

אתמול אמרו לי שבכללית ביטלו, החל התחילת פברואר, את האולטרסאונד של הערכת המשקל בשליש השלישי, ואז מאשרים לעשות רק שלושה אולטרסאונדים במהלך ההריון, סקירת מערכות, אול´ סימסטר שני, ושלישי וזהו. ז"א שאני לא אראה את רוחצה יותר עד לשידור החי. וזה בעוד חודשיים וחצי?! מישהי שמעה על זה?
 
במכבי זהב יש החזר 80% , לא "מעל"

בכל אופן לא נראה לי ששינו את זה פתאום. אל תוותרי להם! אותי הם ניסו לשכנע כל הזמן לעבור לאסותא (מתה"ש) ואמרו שתהיה השתתפות של 80%. תגשי אליהם ותדברי עם הפקידה שמתאמת את הטיפולים, זה נשמע לי מוזר.
 
אז ככה...

קודם כל תבדקי בחוברת של מכבי מגן את התנאים (לא לסמוך על הפקידה), ותראי שאכן מגיע לך את ההחזר. אח"כ תכתבי מכתב למנהל המחוזי של מכבי מגן ותפרטי את הבעיה. הם בד"כ יתייחסו יותר ברצינות למכתב. עוד שיטה שלימדה אותי חברה: הבנתי שלמכבי יש מן "חישבנק" שלתוכו מכניסים את כל הבקשות להחזרים, בלי לעבור דרך הפקידה. תמלאי טופס בקשה להחזר (או מה שזה לא יהיה) ותשלחי. לפעמים זה עובד והם מחזירים את הכסף, גם אם אמרו לך לא.
 
לרונה 33

אם את צריכה עזרה בלהלחם בקופת חולים אני מוכן לנסות לעזור לך דרך חברת הכנסת זהבה גלאון אני עובד בכנסת והיא תמיד מוכנה לעזור לאנשים שעוברים טיפולי פוריות
 
לרונה 33

אם את צריכה עזרה בלהלחם בקופת חולים אני מוכן לנסות לעזור לך דרך חברת הכנסת זהבה גלאון אני עובד בכנסת והיא תמיד מוכנה לעזור לאנשים שעוברים טיפולי פוריות
 

rona33

New member
תודה לך ../images/Emo141.gif

אני מקווה שהעניין ייפתר במהרה ולא יהיה צורך לפנות לערכאות כה גבוהות
 
למעלה