מה זה קשר"גים?

oshiko

New member
2 פירושים

1. מסלול קצונה ייעודי לקציני קשר גדודיים 2. המסלול של החבר של BluFairy

The Blue Fairy

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

ולפרייוט ג'וקר, אם אתה רוצה לדעת פרטים על קשר"גים אני אולי אוכל לעזור :) דרך אגב, אתם יודעים שכבר אין חיל קשר אלא חיל תקשוב כן?

private joker

New member
אני אשמח לקבל פרטים....

אני לא מכיר את זה פשוט, אבל יכול להיות שיגייסו אנשים שמתגייסים ב7/8 לקשר"גים? או שזה משהו סגור לכאלה שכבר עברו הכנה לזה? כי הבנתי שב 7/8 מתגייסים גם תותחנים וגם קשר"גים...

oshiko

New member
רק מי שעבר מיונים

זב נכון שהם מתגייסים באותו יום. קשר"גים עושים טירונות בשיבטה, אותו בסיס טירונות של התותחנים. אבל לא יגייסו אותך לשם אלא אם כן עברת מיון. מדובר בקצונה ייעודית. אם לא עברת, ואתה בתאריך הזה, אתה 100% לתותחנים.

The Blue Fairy

New member
מזל טוב ../images/Emo9.gif ואל תיתן לכל אלה

שיורדים על התותחנים לדכא אותך...זה אחלה תפקיד! ויש אחלה מפקדים (ממה שאני יודעת עד עכשיו). ורק לידע כללי...המ"מ של הקשר"גים בחרה את צבע הכומתה של התותחנים (טורקיז)

אתה תהנה בתותחנים. בני מסיים שם

בעוד חודש טירונות, ומרוצה מאד וגם הקידום שם מהיר.

רוני61

New member
גם אנחנו מאוד מרוצים

בני יחד עם הבן של מיכל באותה הטירונות והוא מאוד מאוד מרוצה, אין לך מה לדאוג, כמו שהבן שלי אומר הכל עיניין של גישה, תלך בראש טוב יהיה לך טוב

private joker

New member
אני שמח שיש תגובות טובות...

בהחלט נותן עידוד וחשק להתגייס כבר אני תמיד בראש טוב !!!

איך בעוד חודש?

ידוע לי שהטירונות בתותחנים היא חודשיים. אם בנך התגייס במרץ האחרון,איך הוא מסיים בעוד חודש?

רימון רסס, בני התגייס בתחילת אפריל

הטירונות שלהם מורכבת מחודשיים בסיסיים+חודשיים קורס תותחן שבסופם מסע כומתה . סה"כ כ - 3.5 חודשים.

סמדר בנ

New member
בתקופת המערות... ../images/Emo8.gif

כמו כולנו (ההורים) היום הכל נשמע יותר "סקסי" קשר=תקשוב תחזוקה=לוגיסטיקה ןעוד היד נטויה....

למעלה