מה זה רוטפלש?

רויט פלייש=מידייש..בשר אדום

נתח קצבים. טרפש..בארמית דיאפרגמה ..בלטינית סרעפת ..בעברית מחולק לשני חלקים העבה והדק.. העבה טוב יותר..נחשב בעייני רבים לבשר משובח גם לצלי וגם על האש לאומתם רבים אחרים מאמינים שהוא סוג בשר נחות ביותר. אני אישית טוחן אותו בדרך כלל..(אבל מה אני מבין) צ'י
 

danbaratz

New member
הבשר האדום

הכוונה היא אכן לנתח הקצבים. זהו חלק משרירי הבטן של הפרה. הבשר רך ומתאים לצלייה על האש או מחבת הבעיה שהוא מגיע כנתח דק (יחסית) ולכן מתאים יותר לשיפודים או לחתיכות להקפצה מאשר לסטייק. בכול אופן אחלה חלק.
 
למעלה