מה זה, רק נשים רוצות לעבוד מהבית?

את הגברים לא שואלים אם יש להם ילדים

ולא עושים להם בעיות כשהם אומרים שיש להם 2 או 4 ילדים. לא שואלים אותם מה יהיה אם הילד יהיה חולה או מה יהיה אם אשתך תהיה בהריון. לא שואלים אותם על מילואים של חודש שהם עושים וכן הלאה... בגלל זה יש רוב לנשים שרוצות וגם עובדות מהבית מאחר ורוב הגברים שאני מכירה עובדים מחוץ לבית ולפעמים בשתי משרות.

מירי,

New member
ולגברים נוח ככה....

לא שואלים אותם , אבל גם אחרי שהם מתחילים לעבוד , הם עצמם עדיין מצפים שהאישה היא זו שתעדר מעבודתה כשהילד חולה כשיש חופש כשיש שביתה....

בן זאב

New member
ואלה הסיבות היחידות?

ומה, אלה הסיבות היחידות לכך שיש אנשים שמעדיפים לעבוד מהבית? אני חושב שלפחות בתקופה זו של משבר תעסוקה היה צפוי שגם לא מעט גברים ינסו להתפרנס בעבודות שונות מהבית, ואני חושב שזה אכן המצב. אבל איפה הם? למה הם לא משתתפים בשיח הזה? הרי כשציבור שיש לו מכנה משותף נפגש (ואפילו וירטואלית) יש פוטנציאל להפריה הדדית שיכולה לעזור.

nesherkal

New member
מצטרפת ועונה../images/Emo127.gif

זהו, פה אני נכנסת ומצטרפת לפורום הנהדר של שרוני. קודם כל לשרוני : "עלי והצליחי" שמי: מיה, אני בת 56, יש לי שלושה ילדים בוגרים שכבר אינם גרים בבית, נכדה אחת מהבן האמצעי ושמה "ספיר". אני עובדת בבית. 10 שנים ניהלתי משפחתון ובשלוש השנים האחרונות אחרי שסגרתי אותו אני מטפלת בילדים בביתי. סימתי עכשו לקרוא את כל דפי הפורום ואני מוצאת בו הרבה ענין. לגבי השאלה מדוע גברים לא כותבים פה, אני חושבת שגברים מרגישים פחות נוח עם הסטיגמה של לשבת בבית, גם אם זה לצורך עבודה. אני מנהלת פורום של הורים וילדים בוואלה ונמצאת גם בקשר עם דפנה שמנהלת את הפורום התאום פה בתפוז. מקווה להשתתף ולהנות פה. ושולחת תמונה של נכדתי.

איזו נכדה נהדרת, מיה!

ואני מסכימה עם הגירסה! סביר שיש כאן לא מעט גברים שמתפתים להכנס, אולי לקרוא או לרפרף...אבל פשוט מעדיפים (בנתיים) לא לכתוב. יש כאן בעייה סטיגמטית. אבל אתה, בן, מוזמן מאוד להיות לנו תרנגול ראשון בחבורה

בלי הכללות

שלום לכולכן, אני שמח להיות חלק מהפורום שלכן בהנחייתה של שרוני. בלי הכללות ואני יכול לדבר רק בשם עצמי אני חלק מהשינוי הגדול בהיותי אחד מרבים אשר מנהלים את עיסקיהם מהבית או בתרגום מילולי מאנגלית " עסקים שבסיסם בבית" אני נהנה מכל רגע וממליץ לכל חבריי לעשות כמוני איציק

ברוך הבא, גבר אמיץ ../images/Emo8.gif

אז זהו שלא הכללתי- ממש נזהרתי מזה אפילו! ואני עדיין בגרסה שלא מעט (וכאן חוסר ההכללה- לא מעט לעומת כל ואפילו רוב...)גברים שכן נכנסים לכאן- לא כותבים מילה. ואני משוכנעת שמי שבחר בעבודה מהבית, כמוך- אשרהו וטוב לו!

English

New member
אז אני חייבת לשאול אותך

מאז שהתחלתי לעבוד מהבית גיליתי שפתאום נוספה הציפייה שאני אעשה את כל עבודות הבית, שקודם התחלקנו בהן. קראתי כתבה איפשהו שסיפרה שזה המצב עם הרבה נשים שמתחילות לעבוד מהבית - הן למעשה חוזרות לסירים ולכביסות, וביניהם משחילות את העבודה. והשאלה שלי: (לא יודעת מה מצבך המשפחתי) גם אצלך הבית הוא בתחום האחריות שלך? מי עושה את עבודות הבית?

שש שבע

New member
נכון איציק

כשאתה גבר, ולא צריך לטפל בשאר מטלות הבית, גם אם אתה על תקן של "עוזר לאישה" עדין לא הגענו לימות המשיח האלה. ממה אתה נהנה בעבודה מהבית?

שש שבע

New member
אצלנו דוקא

שנינו עובדים מהבית כבר שנים, הוא בעלית הגג, ואני בקומה הראשונה, הצרה היא שעבודה בבית משתלטת על החיים שלך, תרצה או לא תרצה,

שש שבע

New member
אני בניג ד לזה

התחלתי לעבוד מהבית, כי נמאס לי מהריצות בבוקר, מלחפש מטפלת לילד חולה, מבוס שמראה לי את השעון על כל איחור. ומילדים שבאים הביתה ואמא איננה. וגם רציתי להיות עצמאית, אז יש לי בית גדול, ובהחלט הקציתי לי חדר עבודה בו כבר מהבניה, רק שהיום הגודל שלו, פשוט מצחיק אותי. מה חשבתי לעצמי? שלא אגדל? עסק.שלא צומח כל הזמן, הוא עסק בנפילה, אין לעמוד על המקום. ואגב גם בעלי עובד מהבית, אבל הוא יותר על הכבישים, אני הרבה פחות.

למעלה