מה זה שדרוג טבעת ב900₪?

שרון512

New member
מה זה שדרוג טבעת ב900₪?

בתגובות פה ראיתי שניתן לשדרג את הטבעת ב900₪ ?
אני חודש אחרי ואמרו לי טבעת שוודית? וזהו.

אמחייה

New member
אני חושב שבמאוחדת

כולם מקבלים המשודרגת, שהיא טבעת יותר חדשנית וחזקה.

אופירA

New member
מנהל
כן, יש ביטוחים מסוימים בקופות מסוימות

שנותנים אוטומטית את הטבעת השוודית החדשה.
במכבי מציעים אותה בתוספת תשלום של 900 ש"ח, לפי בחירת המנותח. ויש ביטוחים שלא מציעים אותה בכלל ולא נותנים אותה כאופציה למנותח.

כשתרזי והפורט יהיה מורגש ובולט, תמששי אותו ותראי אם יש לו צורה של פקק של קוקה קולה, או צורה דיסקית יותר רחבה ופחות עבה. הפקק זה הטבעת הישנה.
אצלי יש שוודית ישנה 5 שנים. אצל קובי יש בכלל אמריקאית. ואז השוודית נחשבה חדשה. ומלפני 3 שנים יש שוודית חדשה והקודמת עברה להיות ישנה.
קצת מזכיר את ההסתדרות...

שרון512

New member
כבר מרגישה פקק.. למה נתנו לי טבעת ישנה???

נותחתי לפני חודש דרך כללית איזה מבאס לדעת שהכניסו בתוכי טבעת ישנה ולא חדשה...
מה זה אומר בעצם??
בלאי מוקדם יותר???
ואיך אני יכולה לברר אם זה חדש או ישן אמרו לי טבעת שוודית וזהו הבאתי את הקופסא...

אופירA

New member
מנהל
פורים שמח.

אחרי פורים תתקשרי לביטוח המשלים שלך, ותשאלי בדיוק מה את זכאית עפ"י תנאי הביטוח שלך. אם היית זכאית לטבעת חדשה וכד'.
כמו כן, תאמי עמדה עם המנתח, ובררי איזו טבעת הכניסו לך.
זה באמת מעניין. תעדכני אותי - איזה ביטוח משלים יש לך ומה אמרו לך בביטוח המשלים.

והלוואי שהטבעת הישנה שלך תתנהג כמו הטבעת הישנה שלי. הלוואי על כל מנותח בעם ישראל, תאמיני לי.
תהיי אופטימית. סוג הטבעת זו רק השתדלות. גם המנתח. אבל השורה התחתונה שבאמת קובעת, זה ההתנהגות שלך עם הטבעת. זה מה שקובע את הבלאי ולא שום דבר אחר.
אם תאמיני להוראות הזהירות שלי (לא זהירות מידי, אלא כמה שצריך) לאורך הדרך, אני בטוחה שהטבעת שלך תחזיק מעמד יותר מכל טבעת חדשה. גם הנפש שלך תרוויח מהן.

קוביd1

New member
שרון

מאחל לך שהטבעת השוודית הפחות חדשה תהיה טובה כמו הטבעת האמריקאית שלי שעוד יותר ישנה .
מחכה לגברת מהכללית שתיכנס ותגיב ,

קובי

רוייקו

New member
הטבעת לא שודרגה כבר לפני שלוש

שנים לערך ?
אז החליפו את הטבעת השבדית כשהוסיפה לה מבנה פנימי בתוך רצועת הבלון, עיבו את החומר שמתנפח, שיפרו את החיבור בין הפורט לצינורית והחליפו את הפורט לשטוח יותר. כל אלה יחד עם שיפור בהתקנת הטבעת עצמה, חיבור הצינורית וקיבוע הפורט - פרטים חשובים ששיפרו את עבודת המנתח.
זו לא אותה טבעת ששודרגה לפני שלוש שנים ? יש עוד שדרוג חדש ?
שאלה מעניינת

אופירA

New member
מנהל
מה שאתה אומר זו הטבעת השבדית החדשה

זו אותה הטבעת המשודרגת שהופיעה לפני 3 שנים, עם הפורט השטוח יותר והשיפורים שנעשו.
עדיין זה לא מנע לחלוטין את הבעיה של התהפכות הפורט, אולי הפחית אותה קצת.

אין שדרוג חדש, זה השדרוג האחרון.
אבל בכל אופן, הטבעת הזו לא ניתנת אוטומטית למנותחים. הם ממשיכים לקבל את הטבעת שלי - השבדית הרגילה עם הפורט בצורת פקק קוקה קולה.
במכבי מציעים להם את המשודרגת בתשלום נוסף של 900 ש"ח.
בקופות אחרות יש גם איזה הסדרים. יש ביטוחים שנותנים אוטומטית את המשודרגת, ויש ביטוחים שלא מציעים אותה בכלל. כל ביטוח והנהלים שלו.
כמובן אני לא מבינה בביטוחים ובקופות אחרות, אבל אשמח מאוד אם מנותחים יעדכנו אותי בנהלי הביטוח שלהם.

למעלה