מה זה שיחזור????

מה זה שיחזור????

אשמח עד מאד אם מישהו יאמר לי מה זה שיחזור, חשבתי שלא ארצה לדעת, אבל הבנתי שאני רוצה לדעת, כי יש בי רצון עז לשחזר משהו. :)

שיחזור בספרים של קרלוס

קרלוס קסטנדה מתייחס לשיחזור באופן מעשי בעיקר בספר "הצד הפעיל של האין סוף", שם הוא בעיקר מספר חוויות על שיחזור שלו עצמו וקצת שיחות עם דון חואן על הנושא. אישית אני מאד אוהבת את ההסברים שהוא נותן דווקא ב"מעברים קסומים" לפני המעבר של השיחזור, שם הוא מסביר על המהות של השיחזור באופן שנראה לי מפורט וברור. בספר של טאישה "מעבר המכשפים" יש הרבה מאד התעסקות בשיחזור, כולל טכניקות מפורטות של הנשימות מימין לשמאל וכדומה. יש כמה וריאציות של נשימה וכל אחד הכי אוהב את זו שהוא מעדיף ככה שעדיף לנסות את כולן כמה זמן ואז להחליט מה עובד הכי טוב בשבילך. ב'צלחה. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

נ ו ל י ה

New member
כניראה שלא....

הייתי רוצה להסביר, אך כל הסבר שלי לא ימצה את הנושא בצורה מיטבית. "קרלוס קסטנדה" "וטאישה אבלאר" מסבירים בצורה מעולה בספריהם את נושא השיחזור. הגיע הזמן לקרוא את ספריו של קרלוס, אתה לא חושב? נוליה

אחד בדרך ונוליה.

תודה רבה... אכן, עדיף לי לקרוא את הספרים, כי עדיין לא הבנתי בדיוק מה זה, אבל מסקרן אותי. הגעתי לסיפורי עוצמה ולקחתי הפסקונת :). תודה רבה לכם. שבת נהדרת

למעלה