מה זה שיר כיסופים?

קסנדרה*

New member
שיר כיסופים = שיר געגועים

למשל שירו של ביאליק "הכניסיני תחת כנפך" - שיר כיסופים לאהבה בלתי מושגת. או השיר של רבי יהודה הלוי - "ידידי השכחת" - שיר כיסופים לגאולה. בהצלחה במבחן קסנדרה

sea of wishes

New member
הממלכה שלך

אני אוהבת את החלק שבו אתה מתחיל לדבר ואיך שאתה קורא את המחשבות שלי ואני לא יודעת למה באותו רגע רציתי שתגיד משה אחד ואמרת את כל מה שרצית לומר אבל חשבתי על זה פעם נוספת ואיך שלא אחשוב על זה אני עדיין מתחרטת ואז בלחישה אמרת שזה טוב ורק חייכתי אלייך כשטוב לך טוב לי ואני לא יודעת למה אתה משחק במשחק הזה של אחורה קדימה אני קופצת עלייך ומתחילה לנשק למה אתה לא מחכה לי...עד שאני אגיד לך שזו לא תהיה טעות. אני עובדת על עצמי, במובן החיובי כי מאחורה השארתי את כל הרע ומרגיש לי טוב להזכר בו וזה מפחיד ואני לא יודעת למה אתה אומר לי את כל הדברים שחשבתי עליהם אמש ואני לא מכירה אותך, ועדיין מרגישה אותך אבל במובן החיובי של העניין, אני רק רואה באופק אהבה עוד לא יודעת ולמה זה מרגיש דווקא די נחמד שאני מרגישה כל כך קטנה ליידך בא לי להיות איתך, לשתוק איתך העשן מתפזר מול הטלוויזיה והריח המתוק שבאוויר נשאר אבל אני לא יודעת למה שכבתי איתך אתמול ולא הצלחתי להחליט שזו לא טעות וההגיון היה חסר באותה שעה שנמשכה כמה שניות. ואני אצחק איתך אשמח לצידך ואומר לך שאני אוהבת להיות איתך ולשתוק איתך לספר לך את השטויות שלי ושלך אין מה לומר לי, גם ככה אני מולך אני עושה לי מספרים ומחשבת בעיות ומחליטה עוד כמה זמן נותר עד שאתעורר וכמה טעויות מחכה כל כך הרבה נשימות עד שאתה מתנשף ואתה טוב אליי והאם תגיד לי למה האהבה, זו שהיא כמו הים, עכשיו אני יודעת למה היא עוד לא זורמת וזה רק אשמתי שאתה לא אוהב אותי אתה עדיין יודע שאני אהיה שם אבל במובן החיובי של המילה- אני מתהפכת. ואני לא יודעת למה אבל איך אני אדע? כנשמנו אתמול זו לא הייתה טעות כשחלמתי שאולי אני אגלה למה הכל קרה ככה ידעתי שזה רק חלום, אבל לא התעוררתי כי עוד לא סיימתי להבין, ואני לא יודעת למה כי זה פשוט אבל זה לא הכל שחור ולבן היית, ואתה כבר לא, עדיין לא הולך לישון אבל בכל זאת לא איתי טעיתי והייתי למלכה על ממלכתי, אבל לא על הממלכה שלך, כי עליה אתה מולך לבדך, ועומד בעודך........ סוגר את הדלת, מחשיך את החדר. מחייך ואז- הניצוץ בעיניים, ולא במובן החיובי, עוצר את נשמתי עוצמת את עיניי ואומרת בוא נשכב, אבל אני לא מבינה למה אתה עושה בכוונה ואני יודעת שלמרות שבא לי להיות איתך, לשתוק איתך אף פעם לא נאהב.

למעלה