מה זה שרירן?

דבורה1

New member
מה זה שרירן?

היום הייתי במעקב זקיקים. יש זקיק אחד גדול ויפה אבל הטכנאית שאלה אם כבר דיברו איתי על האפשרות שיש לי שרירן. אני מחזיקה מעצמי בחורה עם ידע אבל לגבי שרירן המחשבה היחידה שיש לי שזה משהו כמו:
בעבודה מישהי אמרה לי שזה דורש ניתוח.
מידע בנושא יתקבל בשמחה. חוץ מזה זה החודש האחרון שאנו מנסים באמצעות הרפואה. בחודש הבא חוזרים ל"סגנון חופשי". נמאס כבר לתזמן את כל החיים סביב הביוץ והזריקות... חיבוק גדול לכולן
(איזה כיף שיש אייקון לשם שלי)

../images/Emo4.gif ממש מתנצלת ....

לא יודעת מה זה שרירן. אבל אולי תנסי להיכנס לפורום של אחד הרופאים ותישאלי שם. הם עונים דיי מהר. יש את הפורום של ד"ר לוויט, ד"ר זיידמן, ד"ר בוצ´ן. נתנו כאן לינקים אתמול. שיהיה טוב. סאני.

עמית@

New member
דבורה: שרירן הוא סוג של גידול שפיר

של הרחם, כמו מיומה, (לאמא שלי יש כאלה ברחם אז אני יודעת
) זה בדרך כלל לא צריך להפריע אבל צריך לברר איפה זה ממוקם ולוודא שזה לא גדל. בהצלחה

למיומה שהיתה לי קראו גם שרירן

(כמו שם חיבה כזה
) אבל זו רקמה שרירית שנצמדת לרחם ומקבלת את ההזנה מכלי הדם של הרחם ו"עושה שרירים". ניסיתי להתעלם ממנה כי אצלי היא ישבה במיקום שלא הפריע להיכנס להריון, אח"כ ניסיתי דיקור וצמחי מרפא אבל היא כנראה אהבה אותם (אוי זה היה מגעיל) וצמחה עוד, ולבסוף כשהיא הגיעה למימדי אשכולית היא הפריעה לי פיסית, ונאלצתי לנתח בקיסרי
, ועכשיו ברוך השם הכל תקין ואין יותר שרירנים או מיומות. מקוה עבורך ששלך היא שולית ושתתפוגג מעצמה - או שתעשי לה שריר בחזרה (אולי עקיצת דבורה
) אם יש עוד שאלות אשמח לעזור

הרמוניה

New member
היי דבורה

שרירן או בשמו הלועזי מיומה הוא גידול של ריקמה שרירית על אחד מדפנות הרחם. מאוד אופיני לנשים בשנות ה30 ומעלה במרבית הפעמים הוא לא ממש מפריע עם זאת יש פעמים שאו כמו שאצל גאיה הוא גדול מידי וגורם לכאבים ודימומים קשים במחזור או כמשו שאצלי שהוא עלול להסיט את הרירית ואז למנוע השתרשות.... חשוב שגם רופא ולא רק טכנאית יראו את האולטרהסאונד ולפי זה יחליטו מה לעשות. גפ עם מדובר בניתוח במרבית המקרים זוהי היסטרסקופיה-כך שאין פתיחה של הבטן וההחלמה מהירה יחסית שלא תצטרכו.... הרמוניה

למעלה