מה זה שתל קלוכארי?!

Stinky Pinky

New member
אני.....

אני שמה לב שיש לך בעיות עם כל העולם הא?! אני בת דרך אגב וקוראים לי אורי ori

Stinky Pinky

New member
מה קשור?

אני לא מתכוונת לריב איתכן או משהו כזה אבל הוא בסף הכל שאל מה המשמעות של הכינוי שלי ביג דיל ~קנאיות~ סתם סתם

Stinky Pinky

New member
סיפור ארוך....

חבר שלי אמר לי פעם שאני דומה לבריטני ספירס וחשבתי סתם הוא מנסה לשחק אותה חמוד.. אמרתי טוב סבבה, כיף לי וחודש אחרי זה הגיע פורים וחשבתי להתחפש לבריטני מסטולה אז עשיתי צמות (יש לי שיער די בלונדיני ט-ב-ע-י( ולבשתי מכנס שחור וגופיה ירוקה כמו שבריטני לבשה בקרייזי אז בקיצור באתי לכיתה, ואף אחד לא ידע שזאת התחפושת וכשאני באתי היו 5 בנות בכיתה ואיך שנכנסתי לכיתה הם צרחו בריטני בריטני ואחת מהם כזה באה אליי "יו... בריטני!!!" וחשבתי סתם הם משחקות אותה ואז הם קוראות לעוד שתי בנות וכולם חשבו שאני באמת בריטני (אני לא יודעת מאיפה הם מוצאים את הדמיון...) וחצי שעה אחרי זה חבר שלי הגיע- הוא היחיד שידע שזאת אני והוא קרא לי פינקי (שם חיבה של בריטני) אז הוא כל הזמן קורא לי פינקי מאז... וזהו

Stinky Pinky

New member
אז ככה...

בגלל שחבר שלי קורא לי פינקי אני קוראת לא סטינקי זהו... אז סתם כתבתי סטינקי פינקי

black_magic

New member
וואלה סיפור נחמד...

אבל דווקא הפלוצה הזאת? וגם אותי מכנים פינקי..

Stinky Pinky

New member
לבלאק מג´יק

מצד אחד זה כיף שאת נראת כמוה כי היא יפה וכו´ מצד שני אני לא סובלת אותה כבנאדם: היא פרחה מגעילה, שכל שניה צריכה לשחק אותה נוצרייה רחמנית וחמודה לכל העולם (דרך אגב היא לא בתולה..) וזהו אני אוהבת את השירים שלה.. למרות שמיצינו את הקטע של בייבי בייבי

המרחפת

New member
שתל קוכליארי (שתל שבלול)

איני בקיאה בפרטים. בעיקרון, שתל השבלול הוא מכשיר הבא להשתמש בשרידי שמיעה ולנצלם על מנת לשמוע יותר ולהפיק יותר מהשמיעה. הוא מורכב מאלקטרודה שמחוברת למוח בניתוח, מעבד קול ועוד משהו. סלים שיידי- קללות אסורות בפורום,אזהרה אחרונה, ומלבד זאת, ומומלץ לך שלא לקלל אנשים בפעם הראשונה שאתה מדבר איתם....

למעלה