מה זה dvd-rip? המופיע בשיתופיות?

DVD-RIP

זהו סרט ש"נסחט" מ-DVD ע"י תוכנה כדי שיוכל להכנס למדיה הקטנה יותר (כ-700MB) של ה-CD. שיטת הקידוד שמאפשרת זאת נקראת DivX, וגורמת לתעשיית הסרטים הפסדים שנאמדים במילארדי דולרים. החסרון בשיטה הזו (וזה חסרון גדול מאוד לדעתי), הוא שהסרט המתקבל הוא באיכות נחותה ובסאונד סטריאופוני בלבד. ולא, זה לא חוקי.

דון גל

New member
למרות שזה המקום הכי לא מתאים

לדבר על DivX, כי בדיוק למשתתפי הפורום הזה נגרם ה"נזק" מהעתקות לא חוקיות של סרטי DVD: אני חייב לתקן טעות אחת שחוזרת על עצמה המון בויכוחים פה: למרות העובדה, שDivX אף פעם לא היה איכותי כמו DVD בתמונה (מהסיבה הפשוטה ש"כיווץ=פחות איכות." יש אפשרות להעתיק את הפס-קול 1ל1 בלי לכווץ (פסקול של סרט של 120 דקות בDD הוא 300MB-500MB) אותו ואז כ ן י ש 5.1 בסרט DivX. וזה ב ו ד א ו ת! עבדתי בסטארט אפ של סרטים (חוקיים) ברשת והצלחנו ליצור MPEG4 (שוב, חוקיים) עם פסקול של 5.1 ערוצים בAC3, שכל מגבר ביתי יכול לפענח עם כרטיס קול פשוט עם יציאה דיגיטאלית. להעתיק DVDים זה לא חוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (למכור DVDים ב120שח לסרט זה לא מוסרי, אבל זה כבר וויכוח אחר) מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי. הדון. נ.ב. Saok: אני מצטער שהמשכתי את הנושא, אתה יכול להרגיש חופשי למחוק את ההודעה.

למעלה