יש לך תוכנה של נורטון? איפה זה מופיע לך? liveupdate-זה עידכון לנורטון ו-livereg-אולי זה הרשמה אבל זה יכול להיות גם של תוכנה אחרת חלונות של פרסומות מופיעות לך בטח באינטרנט-בכל מיני אתרים-(לדוגמה בסיומת up.co.il) יש תוכנות שלא נותנות לחלונות אלו לקפוץ
הכותרת נעה בין AD לבין שום כותרת... בכל מקרה, איכשהו העתקתי משם איזו כתובת, לא זוכרת איך והגעתי לאתר שמספר על תוכנה שעושה את הפרסומות עם הכותרת AD, אבל לא היה לי אותה על המחשב... ממש ממש מוזר.
הופעת הפרסומות היא אקראית לחלוטין, כך שאני לא יכולה להבטיח מתי זה יקרה... עכשיו, אתה רוצה תמונה של חלון הפרסומת, או של מה שזה מוביל אותי אליו עם פתיחת המקור??? עוד משהו- אחרי שאני עושה פרינט סקרין, איפה זה נשמר לי? המון המון תודה על העזרה
כמה שתתני לי יותר פרטים יהיה לי יותר קל הכוונה היתה לתמונה של חלון הפרסומות אממ גם לינק לאתר יכול לעזור זה נשמר ב"לוח" (כמו פקודת גזור) ולכן את יכולה לפתוח את זה למשל בצייר, וורד עדיף שתפתחי את זה בצייר - ותורידי את מה שאת לא צריכה מהתמונה - כדי שזה יוכל לעלות לאתר
שלום אני גם מחובר לאינטרנט זהב פעם עובד פעם לא, הם לא מבטיחים אפס תקלות אבל יש לי איזה 50 אחז של תקלות אני התחברתי לפני חודש ושלמתי על החודש הראשון 19 דול לפני מע"מ אחרי החודש הזה רציתי לעבור לנטויז´ן אבל שם המיהרות הייתה ממש איטית אז חזרתי לאינטרנט זהב ואמרתי להם שבגלל שבחודש הראשון לא קיבלתי תמורה לתשלום כי היו אצלכם הרבה תקלות אז ביקשתי את החודש השני באותו מחיר של חודש הניסיון הראשון עשי זאת גם את אם את רוצה
שאלת אם liveupdate ו livereg קשורים - התשובה היא לא! אבל מה שמשונה זה שלא מופיע לך בכלל נורטון אנטי וירוס אמרת שמצאת כתובת אינטרנט של זה - איך מצאת ומה הכתובת?