מה זה NLP?!?

lim21

New member
שלום

שלום לכולם- הייתי מעוניינת לדעת כיצד אפשר להוריד פוביה מרופא שיניים ע"י דימיון מודרך? וגם שאלה- מה זה NLP? לימור.

פחד מרופא שיניים

היי לימור, מי בעצם לא מפחד מרופא שיניים? הייתי רוצה לשאול אותך האם את מגדירה את את החשש מפני רופא השיניים כפחד או כפוביה ממש (שיכולה להיות מלווה בתופעות של חרדה כגון כאבי בטן...)? ועוד שאלה: למה דומה הפחד הזה? האם תוכלי לתת לו שם כלשהו? אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר כדי שאוכל לתת לך תשובה טובה יותר. ובאשר לשאלה שלך על מה זה NLP: תוכלי לפנות לקישור של מרכז רטר שעובר בפס הקישורים (טאגליין) בראש עמוד הפורום. יש שם הסבר מצויין. בנוסף, תוכלי לגשת לעמוד המאמרים של הפורום, שם מופיעים כמה מאמרים וקישורים שמסבירים את כל מה שתרצי לדעת...
הגר

s n o w h i t e

New member
פחד מרופא שיניים

קודם כל, תודה על התגובה... דבר שני, יש לי ממש פוביה מרופא שיניים, זה מלווה בכאבי בטן איומים, בכי, כאבי ראש וחוסר שליטה עצמית מוחלט . כל זה קורה כאשר אני עדיין לא נכנסתי לחדר ההמתנה אפילו, עוד בדרך לרופא... כאשר אני נכנסת לרופא זה כבר נעשה חמוד יותר. הפחד הזה מזיכר לי תמיד מוות, כאילו שתופסים בי חזק ללא רצוני והורגים אותי כשאני עדיין בחיים. נשמע קצת קיצוני, לא? בכל מקרה זה ממש מפריע לי והייתי שמחה אם תוכלי להגיב לי על זה . תודה רבה, לימור.

פוביה מרופ"ש

בנל"פ ישנם מספר טכניקות פשוטות למדי ע"מ להפטר מפוביה מרופ"ש או מכל פוביה אחרת אחת הטכניקות נקראת Fast Phobia Cure והיא עורכת בממוצע 20 דקות עד חצי שעה של שיחה... באם את מעוניינת את מוזמנת להשאיר לי הודעה בתא מיק.

לרוח מדבר

היי מיקי, האם אתה מתכוון לשיטה להתמודדות עם פוביות בדרך של הרצת סרט? הגר

כן

דבל דיסוציאציה בקולנוע ניתן להשתמש גם בswish וגם בanchor collapse או ב Chain Anchor מיק

lim21

New member
פוביה מרופ"ש

אני מאוד מעוניינת. אך לא כל כך הבנתי באיזה תא עליי להשאיר את ההודעה. אודה לך אם תענה לי או שאוכל לפנות אלייך תדר האימייל. תודה, לימור.

למעלה