מה זה SSN?! דחוף!

goga6

New member
מה זה SSN?! דחוף!

מה המצב לכולם אני ניכנס באוקטובר לקליפרוניה עם ויזת H2B, או ללוס אנג'לס או סן םרנססיקו עוד לא סגור אבל לא ניראה לי שזה חשוב קיצור אני ראיתי פה יותר מידי תדבר הזה SSSN ואני לא מבין מה זה.! אני ניכנס חוקי לארה"ב עם הH2B ובשגרירות לא אמרו לי כלום על הדבר הזאת??!?! בבקשה מישהו יכול להסביר לי קצת מה זה , ומה האופציות והיתרנוות שיש לי עם H2B , והאם אפשר אחרי שהויזה הזאת ניגמרת לעשות שינוי סטטוס לתייר, ואם לא האם זה יפגע בעתיד נגיד בעוד שנתיים להוציא ויזת תייר?! בבקשה תשובות דחוף והמצלותתתתתתתתתתתתתת

aegraphic

New member
SSN

SOCIAL SECURITY NUMBER = SSN הוא הגרסה האמריקאית למס' תעודת זהות. אתה צריך אותו כדי: א) להוכיח שאתה שוהה (עובד, לומד) בארה"ב באופן חוקי ב) שתוכל לשלם מיסים (מה שאתה חייב לעשות אם אתה עובד) ג) לכל טופס שיש לו פן ממשלתי/חוקי תמצא עוד רשימה שלמה של דברים, אם תשווה לשימושים של מס' תעודת הזהות שלך... בשגרירות לא אמורים להגיד לך על זה שום דבר, כי סך הכל אתה לא חייב אותו כדי להכנס למדינה, והם לא אלו שצריכים לתת לך אותו.

goga6

New member
איך מוציאים אותו?

איך אני מוציא את הSSN הזה והאם זה עולה כסף? ומה זה נותן ? ןאיפה מוצאים אותו בארה"ב?

aegraphic

New member
מה שזה נותן

זה המון דברים שפתאום נהיים נוחים יותר. תוכל להוציא רשיון נהיגה מקומי, לפתוח בקלות חשבון בנק, בהתאם למצב הוויזה תוכל לחפש עבודה (מה שבלי SNN אתה לא יכול לעשות בכל מקרה, כי שום מעביד לא יכול להעסיק אותך באופן חוקי), ועוד.

goga6

New member
אבל הויזה שלי

היא לעבוד אך ורק אצל מעסיק מסוים, לא בשום מקום אחר, מה אתה אומר זה יכול להגביל אותי ? הוצאתי את הH2B בלי ויזת תייר ישר אישרו לי את הH2B בלי שהיה לי ויזת תייר זה יכול להגביל אותי איכשבו???

nooshP

New member
אני מציעה לך להיכנס ולקרוא במאמרים

ובשאלות הנפוצות. יש שם המון מידע על הנושא, שיכול לעזור לך להבין אותו יותר טוב. בהצלחה.

luckydude

Active member
תשובה

על כרטיס ה SSN יהיה רשום שהוא תקף אך ורק עם הצגת אישור עבודה בתוקף ממחלקת ההגירה. על אישור ההגירה (הויזה) אמור להיות רשום שם המעסיק שרק אצלו מותר לך לעבוד.

למעלה