מה זה Transatlantic ???

RamiSun

New member
אכן

היצירה all of the above מאד מזכירה את close במבנה, אולי אפילו בכוונה. אבל הרצועה המועדפת עלי באלבום היא my new world שזה ממש יס במיטבה, בכל אופן השילוב של כתיבת השירים והשירה של מורס יחד עם הגיטרה של סטולט והתופים של פורטנוי יוצרים הרכב מרשים. ויונתן, הפתעתה

RamiSun

New member
מה זה Transatlantic ???

ניל מורס מוקף בנגנים יותר טובים.... תרגום: בספוקס ברד הם טובים ואילו ב- Transatlantic הם סוף העולם מעולים.... בדיחה שהמצאתי כרגע... (קצת מסיונרית, לא?)

קצת מסיונרית מדי, הייתי אומר

הפורום הזה, או ליתר דיוק - מנהלו, אינו תומך בתופעה הבזויה ששמה Namedropping, גם אם מדובר בגרסאות קצת יותר ארוכות שלה. אני מבקש שתפסיק עם הודעות כאלה בפורום. הן אינן תורמות דבר, ומזהמות את הפורום. תודה.

RamiSun

New member
מה פרוש Namedropping ?

האמת היא שבאותו הזמן אני פשוט הקשבתי בדיסק מן לספוקס ולאחר מכן ברצף ללהקה הזו ויצא לי הרעיון הזה ורציתי לשתף ,אז התלהבתי קצת יותר מידי....לא צריך לכעוס.... בכל אופן אשמח לדעת מה פירוש הביטוי Namedropping מוצאת חן בעיני המילה.

פירוש

כשאדם כותב הודעה בפורום בנוסח הבא : בונא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלהקה XXXXXXXXXXXXXXXXX היא הכי בת **** בעולם! תשמעו אותה. עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!

theriddler

New member
transatlantic!!!!!!!!!!!!!

ניל מורס כמובן מספוקס בירד רוין סטול מ flower kings פיט טראואואס ממריליון ו מייק פורטנוי מdream theater יש לי את שני הדיסקים שלהם פשוט מדהים!!!!

למעלה